Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: digiturk kazığından bir örnek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi uyduya ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dıgıturk bayiiliği yaptıgım zamanlar bı kampnaya vardı 9.90 lık paket
    ayıp olmasın hem bayiisiyiz adamların alalım dedık
    bellı bır tartısma sonucunda kızdım bayiiliği bıraktım bırakmadan once musterı hızmetletını defalarca aramama ragmen araya distrubutoru sokmama ragmen bana kesınlıkl lıg tv yı 46 tl den ucuza verılemıyecegıde soylenmıstı
    bayıılıgı bıraktıktan sonra uyelıgınde o sınırle sonlardırdım kız cok korktu ama
    2 gun sonra aradılar beyfendı bızı bırakmayın 20 tl ye lıg tv acalım dedıler bende kabıul ettım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halitgunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bellı bır tartısma sonucunda kızdım bayiiliği bıraktım bırakmadan once musterı hızmetletını defalarca aramama ragmen araya distrubutoru sokmama ragmen bana kesınlıkl lıg tv yı 46 tl den ucuza verılemıyecegıde soylenmıstı
    bayıılıgı bıraktıktan sonra uyelıgınde o sınırle sonlardırdım kız cok korktu ama
    2 gun sonra aradılar beyfendı bızı bırakmayın 20 tl ye lıg tv acalım dedıler bende kabıul ettım
    sen gene iyisin ben 9.90 lik paketin üzerine ligtv yi kaça açarsınız dedim 64 tl dediler bunlar kendilerini ne zannediyolar ki anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halitgunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sen elini kaptırmışsın kolunu zor kurtatırsın arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

19.90 dan seyrediyorum. sözleşme bu ay içerisinde sonlanıyor.sözleşmeyi yenilemek için aradım. biz sizi arayacağız dediler.
    bekliyoruz bakalım armalarını.bizmi kucak açacaz onlarmı daha belli değil ?buradan bilgi veririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanke D-Smart farklı mı? Bedava diyerek yola çıktılar ne oldu Al birini vur ötekine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart mı??
    aman aman eksik kalsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lig tv dahil.19.90 izliyorum 18 mart sözleşmem bittiyor aradım ağustos 2009 kadar aynı fiyat tan devam dediler bende devam ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kendimbuldum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lig tv dahil.19.90 izliyorum 18 mart sözleşmem bittiyor aradım ağustos 2009 kadar aynı fiyat tan devam dediler bende devam ediyorum
    az önce m.temsilciliğini aradım.üyeliğim 18 nisan da doluyor,sürprizle karşılaşmayalım dedim;3 agustos a kadar lig tv li gümüş paket 19.90 tl den devam dediler.
    2 agustosta tüm fiyat ve paketler değişecekmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart aradım intrenet kanpanyasıyala beraber aktivasiyon 39.90 bayi ücreti 20 tl ayda 39.90 2 yılda 957 tl yapıyor bilginize

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri