banada aynısını yaptılar 37 tl den 40.90 yapmıslar fiyatımı
haber vermeden birde ne desinler telefonda musterilerimizin cogunlugu istededi bizde yaptık diyorlar
ben yaklaşık olarak üç yıldır digitürke üyeyim.ve şimdiye kadar da çok şükür ne kolumu ne de elimi kaptırmış değilim.bazı arkadaşların yorumlarında art niyet sezinliyorum.yerli platformlarımıza sahip çıkıp onları destekleyelim.
ben sana faturaları yolıyabilirim odemek istersen benmi dedim simdi benim faturama zam yapın diye birde benim anlasmam senelik yapılmıstı
daha surenın bitimine cok var
az önce m.temsilciliğini aradım.üyeliğim 18 nisan da doluyor,sürprizle karşılaşmayalım dedim;3 agustos a kadar lig tv li gümüş paket 19.90 tl den devam dediler.
2 agustosta tüm fiyat ve paketler değişecekmiş.
![]()
lig tv dahil.19.90 izliyorum 18 mart sözleşmem bittiyor aradım ağustos 2009 kadar aynı fiyat tan devam dediler bende devam ediyorum
az önce m.temsilciliğini aradım.üyeliğim 18 nisan da doluyor,sürprizle karşılaşmayalım dedim;3 agustos a kadar lig tv li gümüş paket 19.90 tl den devam dediler.
2 agustosta tüm fiyat ve paketler değişecekmiş.
evet arkadaşın dediği gibi benimde mayıs 3 te sona eriyo bende aradım banada ağustosa kadar uzar dediler bende 4 yıldıır aboneyim ama kapattırdım önümüzdeki ay son olacak zaten maçlar bitecek bende başka bi şey seyretmiyorum ağustostada zam yapacaklar yeni sezon deyip bu arada boşuna ben seyretmeden para ödemiş olacam kapattım bakalım ne zaman ararlar hep öyle yapıııyorlar çünkü
benimde aynı 19.90 3 mayısta sona eriyodu bende aradım nisan ayında kapatacam dedim banada ağustos ayınada kadar uzadığını söylediler o zaman ne kadar olacak fiyatı dedim enfilasyon kadar artacak dediler yarına kadar süre verdiler benim kampanyamın özel olduğunu söylediler ama ağustos ayında fiyatı şu kesinlikle demediler bunlara güven olmuyo ben kapatmayı düşünüyorum kartı teslim edecem bi hafta içinde
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri