REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: digiturk kazığından bir örnek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digiturk kazığından bir örnek

ben 16 aylık ayda 41.90a ailecekli lig tv paketi aldım 16 ay bittikten sonra faturam 52.90 gelmeye başladı digiturk mhz aradım onlarda bana spormax i açtırmam halinde 47.90 yaparız dediler bende mecburen spormax i de açtırdım millete böle kanal açtırmak istiyolar artık kapattıracam bende digiturku...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef digiturk kendi kafasına göre fiyat politikası yapıyor herkesin abonelik fiyatları hep ayrı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dt ke elini veren kolunu kaptırıyor valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dt ke elini veren kolunu kaptırıyor valla
    doğru söledin valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hanğisi vatandaşı düşünüyo ki biri önce bedava her yere kurulabilir dedi şimdi tiçarethane diye yayın kesiyo biri kafasına göre fiat arttırıyo iyi valla bi zevkimi tv.ler var onuda elimizden alacaklar durum bunu gösteriyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi dijitürk kullanmıyacaksın olacak bitecek dijitürk bu kafayla daha cok müşterisini kaybeder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende lig tv üyesiyim modüllü üyelik 32,90 dı benim aylık ödemem senelik sözleşmem bitti ve 47,90 oldu dediler bende kapatın dedim ertesi gün aradılar 34,90 olsun ilk ayda bedava olsun dediler yani ne tuttururlarsa ben gene kabül etmedim bakalım ne olcak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halilgunduz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende lig tv üyesiyim modüllü üyelik 32,90 dı benim aylık ödemem senelik sözleşmem bitti ve 47,90 oldu dediler bende kapatın dedim ertesi gün aradılar 34,90 olsun ilk ayda bedava olsun dediler yani ne tuttururlarsa ben gene kabül etmedim bakalım ne olcak...
    yakaladınmı bırakmıyorlar kane gibi yapışıyorlar adata vürüs gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadas bak ne dicem bende digiturk uyesiyim. eko spor paketii simdi sen bir senelik solesme imzaliyorsun oke. sen 2 ay onceden digiturk u ara bir bakalım deki ben devem etmek istiyorum ayni fiyatalaa sana hayır demicekler uzatmak icin bir digiturku ziyaret et imzani at. baskasi yok sen 1 senelik uyelik almisn beklersen tam bir senen dolsun o zaman iste koyuyorlar ustunee ayni paradan devem etmek istiyorsan 2 ay onceden haber vercen ve kosulunu koycan kirz var ayni paradan kabul ediyorum eger ayni paradan kabul etmeseniz kapatiriyorum dersiniz olay bu kadar ama suan baktiniz paradan asagıyada vermezler yanii duzmezler fiyattan haberiniz olsun....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapattırın çevirin uyduya olsun bitsin...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri