Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: digiturk kazýðýndan bir örnek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi uyduya ??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dýgýturk bayiiliði yaptýgým zamanlar bý kampnaya vardý 9.90 lýk paket
    ayýp olmasýn hem bayiisiyiz adamlarýn alalým dedýk
    bellý býr tartýsma sonucunda kýzdým bayiiliði býraktým býrakmadan once musterý hýzmetletýný defalarca aramama ragmen araya distrubutoru sokmama ragmen bana kesýnlýkl lýg tv yý 46 tl den ucuza verýlemýyecegýde soylenmýstý
    bayýýlýgý býraktýktan sonra uyelýgýnde o sýnýrle sonlardýrdým kýz cok korktu ama
    2 gun sonra aradýlar beyfendý býzý býrakmayýn 20 tl ye lýg tv acalým dedýler bende kabýul ettým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý halitgunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dýgýturk bayiiliði yaptýgým zamanlar bý kampnaya vardý 9.90 lýk paket
    ayýp olmasýn hem bayiisiyiz adamlarýn alalým dedýk
    bellý býr tartýsma sonucunda kýzdým bayiiliði býraktým býrakmadan once musterý hýzmetletýný defalarca aramama ragmen araya distrubutoru sokmama ragmen bana kesýnlýkl lýg tv yý 46 tl den ucuza verýlemýyecegýde soylenmýstý
    bayýýlýgý býraktýktan sonra uyelýgýnde o sýnýrle sonlardýrdým kýz cok korktu ama
    2 gun sonra aradýlar beyfendý býzý býrakmayýn 20 tl ye lýg tv acalým dedýler bende kabýul ettým
    sen gene iyisin ben 9.90 lik paketin üzerine ligtv yi kaça açarsýnýz dedim 64 tl dediler bunlar kendilerini ne zannediyolar ki anlamadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

19.90 dan seyrediyorum. sözleþme bu ay içerisinde sonlanýyor.sözleþmeyi yenilemek için aradým. biz sizi arayacaðýz dediler.
    bekliyoruz bakalým armalarýný.bizmi kucak açacaz onlarmý daha belli deðil ?buradan bilgi veririm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sanke D-Smart farklý mý? Bedava diyerek yola çýktýlar ne oldu Al birini vur ötekine.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d-smart mý??
    aman aman eksik kalsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lig tv dahil.19.90 izliyorum 18 mart sözleþmem bittiyor aradým aðustos 2009 kadar ayný fiyat tan devam dediler bende devam ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart aradým intrenet kanpanyasýyala beraber aktivasiyon 39.90 bayi ücreti 20 tl ayda 39.90 2 yýlda 957 tl yapýyor bilginize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar (lig tv ve d-smart) si.....mediði eþþeðe torba asmazlar...
    elini veren kolunu kaptýrýyor
    ben çok rahatým. 2 mt. hidrolik motorlu çanak kullanýyorum.
    yaklaþýk 30'dan fazla uydu seyrediyorum.
    baþým aðarmýyor...
    yüzlerce belgesel,maç,film vs. kanal var.
    ne gereði var bu hý...sýzlara para kaptýrýyosunuz...
    si...tir edin pe....venkleri.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ARKADAÞIM,senin ilk sözleþmen 16 aylýk TAAHHÜTlü bir sözleþme.16 ay boyunca herhangi bir zam görmedin ve ekipmana sahip oldun.sözleþmen bitmeden önce merkezi arayýp üyelik yenilemek istemediðini bildirmen gerekirdi.SÖZLEÞMEN HÜKÜMLERÝNCE.sen bunu yapmadýðýn için üyeliðin otamatikmen yeni fiyatlardan yenilenir.:45:

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri