hangi uyduya ??
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
hangi uyduya ??
dýgýturk bayiiliði yaptýgým zamanlar bý kampnaya vardý 9.90 lýk paket
ayýp olmasýn hem bayiisiyiz adamlarýn alalým dedýk
bellý býr tartýsma sonucunda kýzdým bayiiliði býraktým býrakmadan once musterý hýzmetletýný defalarca aramama ragmen araya distrubutoru sokmama ragmen bana kesýnlýkl lýg tv yý 46 tl den ucuza verýlemýyecegýde soylenmýstý
bayýýlýgý býraktýktan sonra uyelýgýnde o sýnýrle sonlardýrdým kýz cok korktu ama
2 gun sonra aradýlar beyfendý býzý býrakmayýn 20 tl ye lýg tv acalým dedýler bende kabýul ettým![]()
19.90 dan seyrediyorum. sözleþme bu ay içerisinde sonlanýyor.sözleþmeyi yenilemek için aradým. biz sizi arayacaðýz dediler.
bekliyoruz bakalým armalarýný.bizmi kucak açacaz onlarmý daha belli deðil?buradan bilgi veririm.
Sanke D-Smart farklý mý? Bedava diyerek yola çýktýlar ne oldu Al birini vur ötekine.
d-smart mý??
aman aman eksik kalsýn
lig tv dahil.19.90 izliyorum 18 mart sözleþmem bittiyor aradým aðustos 2009 kadar ayný fiyat tan devam dediler bende devam ediyorum![]()
d smart aradým intrenet kanpanyasýyala beraber aktivasiyon 39.90 bayi ücreti 20 tl ayda 39.90 2 yýlda 957 tl yapýyor bilginize![]()
bunlar (lig tv ve d-smart) si.....mediði eþþeðe torba asmazlar...
elini veren kolunu kaptýrýyor
ben çok rahatým. 2 mt. hidrolik motorlu çanak kullanýyorum.
yaklaþýk 30'dan fazla uydu seyrediyorum.
baþým aðarmýyor...
yüzlerce belgesel,maç,film vs. kanal var.
ne gereði var bu hý...sýzlara para kaptýrýyosunuz...
si...tir edin pe....venkleri.
ARKADAÞIM,senin ilk sözleþmen 16 aylýk TAAHHÜTlü bir sözleþme.16 ay boyunca herhangi bir zam görmedin ve ekipmana sahip oldun.sözleþmen bitmeden önce merkezi arayýp üyelik yenilemek istemediðini bildirmen gerekirdi.SÖZLEÞMEN HÜKÜMLERÝNCE.sen bunu yapmadýðýn için üyeliðin otamatikmen yeni fiyatlardan yenilenir.:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri