REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Efsane tarife Her Yone Sınırsız geri dönüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Efsane tarife Her Yone Sınırsız geri dönüyor

Avea, "HerYöne Sınırsız" tarifesini hayata geçirmek üzere 31 Mart 2009’a kadar ön talep toplayacak.
    Avea’nın sektörde bir ilk olan ve tüm sektörün dinamiklerini değiştiren tarifesi “HerYöne Sınırsız” aynı koşullarla yeniden kullanıma açılıyor. ı ile cep telefonu kullanıcılarının hizmetine sunuluyor.

Pazara sunulduğu günden itibaren büyük bir taleple karşılanmasına rağmen hakim durumda bulunan operatörün Avea’nın artan port taleplerini zamanında karşılamaması sebebiyle geçici süre durdurulan“HerYöne Sınırsız” tarifesi, 31 Mart 2009 tarihine kadar tüm Avea Satış Noktalarına yapılacak ön talep doğrultusunda ilgili cep telefonu kullanıcılarına tekrar açılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Avea CEO’su Cüneyt Türktan, “Sektörde bir ilk olarak sunduğumuz ‘HerYöne Sınırsız’ tarifemiz, müşterilerimizden büyük ilgi görmüş, tarifemizde bulunan abonelerimiz için büyük bir memnuniyet yaratmış, rakiplerimiz tarafından taklit edilmeye çalışılmıştır. Abonelerimiz yüksek fatura korkusundan kurtulmuş, sevdikleri ile doya doya konuşmaya başlamıştır. Geldiğimiz noktada bu büyük ilgi nedeniyle tarifemizi yeniden açmak için 31 Mart 2009 tarihine kadar tüm Avea Satış Noktalarımızdan ön talep toplamaya başlıyoruz. Rakiplerimizin takip ettiği operatör olarak cesaretle ve büyük bir kararlılıkla tüketicilerimizi her yöne sınırsız olarak konuşturmak birinci önceliğimiz. Amacımız, bu hizmete herhangi bir kısıtlama olmadan devam etmek ve bundan sonra da tüketici lehine tarife ve kampanyalarla fark yaratmak. 2009 yılında da hem şebekemizle hem de yenilikçi uygulamalarımızla 2008 yılında olduğu gibi ‘Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörü’ ünvanımızı koruyacağız” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çokk guzel bekleyen arkadaslar vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen faydalanacağız avea 1 numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avea kullanmıyorum. ama kullanan için güzel tarife

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avea kullanmıyorum. ama kullanan için güzel tarife
    Avea herkeste kullanmaya başladı ama son zamanları surekli sebeke mesgul uyarı veriyor hattı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 2.bi hat olarak AVEA aldım kullanıyorum çok yoğun olmasından kaynaklanıyor sanırım ara sıra şebeke meşgul uyarısı veriyor ama fena değil yinede

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri