REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Çocuklar Duymasın Yeni bölümleri çekiliyor!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Çocuklar Duymasın Yeni bölümleri çekiliyor!!!

Pınar Altuğ, 'Çocuklar Duymasın”ın yeni bölümlerinde rol almayı kabul etti ancak kural koydu: “ Özel hayatıma kimse karışamaz'.

Dönüyorum ama kurallarım var

Yapımcı senarİst Birol Güven'in “Çocuklar Duymasın” dizisini 5 yıl aradan sonra yeniden çekmeye karar vermesi, gözleri dizinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ'a çevirdi. O dönem Umut Elçioğlu ile evli olan Altuğ başka bir aşka yelken açınca Güven'i kızdırmış, özel hayatı yüzünden diziden olaylı bir şekilde ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu olayın üzerinden yıllar geçti ve Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden çekilmesi gündeme geldi.

Pınar Altuğ bu teklifi kabul ettiğini belirtti ancak şartları olduğunu söyledi: “Birol Güven ile daha konuşmadım. Ona kırgınlığım var ama bu işi yapmak için üzerine temiz bir sayfa açmak gerekiyor. Ben de öyle yaptım. Birol benim arkadaşım değil. Senaristim ve yapımcım. Geri dönme kararını da ben verdim. Benim de kendime göre koyduğum kurallar var. Benim hayatıma kimse karışamaz.”
    Pınar dizide doğuracak

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinde izleyiciyi ne gibi sürprizler bekliyor?

Çocuklar Duymasın'ı yeniden çekecek olan Birol Güven hamile olan Pınar Altuğ'un durumuna çözüm bulmuş. Pınar diziye karnı burnunda başlayacak ve dizide üçüncü çocuğunu doğuracak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya o film önceden tutuodu şimdi tutmaz o. hem pınar altuğ eskisi kadar güzel değilki. teşekkürler haber için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok tutar tutmaz diye bi şey yok... biizm milletimiz çabuk unutur herşeyi ve hemen benimser tekrar o yüzden tutar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir diziydi. Tutarmı tutmazmı bilemem ama o dönemin çocukları şimdi koca adam oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar bizde yiyoruz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir diziydi kanal bellimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu haber gevşek sanırsam daha hala çıkmadı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşverin gitsin saçma bi diziydi.izlemedim izlememde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gundemde sımdılık yenı cekım yokkı..zaten krızden dızıler kaapanacak nredeyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6 aylık konu hortlamış bence konunun kilitlenmesi gerekli

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri