Haber dediğiniz yazıyı tam iki kere okudum. Acaba ben mi gözden kaçırdım diye. Ama başlığa uygun bir içerik göremedim yazıda. Hem Aydın Doğan hisselerinin %25'ini israillilere sattı deyip link veriyorsunuz, hemde o linkte konuyla ilgili birşey yok. Şirketin kendi kuralları yazıyor. O şirketin kurallarından bize ne kardeşim. Sen de adam ol, o kuralları ülkende işletme derler adama.
Her zaman söylüyorum. Dürüst ve ve samimi değilsiniz diye. İşte tıpkı bu örnek yazınızda olduğu gibi. Öncelikle bu bir asla hakaret ve Aydın Doğan'ı savunma yazısı hiç değil. Türkçede sizlerin davranışlarının karşılığı bu sözcüklerdir. Boşuna ban hiç kızmayın. Çünkü öylesiniz. Niye mi?
1- Memleketin 85 yılda oluşturduğu; başka ülkelerin kıyısından bile geçirtmediği kuruşları "babalar gibi" satarlarken alkış tutacaksın, velev ki basşkası satınca vatan haini öyle mi?
2- Manavgat çayının suyunu İsrailliler hergün tankerlerle taşırken, Konya ovasında, GAP bölgesinde dönümlerce arazileri İsrailliler alırken memlekete para lazım gözlerinizi kapatıp, sesiniz soluğunuz çıkmayacak ama velev ki başkası kendi malını satınca hain öyle mi?
3- Savunduğunuz yandaşlar İsraillilerle ve onların Kuzey Iraktaki yavrusuyla iş yaparlarken adı dostluk, kardeşlik, ülke çıkarları velev ki, bakası yapınca vatan haini öyle mi?
4- Aydın Doğan'ın (eğer sattıysa bilmiyorum, yukarıdaki başlıktaki denildiği gibi) yaptığı bu işe karşı yazı döktürenler, yukarıda saymaya çalıştığım konularda da aynı duyarlılığı gösterseydiniz, o zaman sizleri önce ben burda tebrik ederdim.
5- Hani bir bakanımız bu ülkenin en stratejik kurumları dahil herşeyi "parayı kim verirse gece pijamayla gelir ona satarım" derken Doğan'a gösterdiğiniz bu celallenme tavırlarınızı görmedik hiçbir yerde.
6- Kardeşim olaylar karşısında dürüst olacaksınız. Bizimkiler yaparlarsa çok iyi; başkaları yaparlarsa çok kötü davranışını bırakın. Hangi taraftan ve kim olursa olsun hırsıza, hırsız deyip kurtulun bu samimiyetsizlikten ve takiyyecilikten.
İşte o zaman millet olarak bu vatan için anlaşabileceğimiz ortak noktalarımız kendiliğinden çoğalacaktır.
Birde arkadaşlar buraya haber taşırken lütfen konu başlığınızla içeriği aynı olsun.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (10-04-2009 Saat 05:41 ) değiştirilmiştir.
merak ediyordum emmi konu hakkında ne yazacak acaba diye...
Gerçek söylüyorum...sonunda döktürmüşsün...
Daha evvel de söyledim senin mesajlarını ben en az iki kere okuyorum anlayabilmek için...
ama bunu bir seferde anladım...
anlayamadığım kime hitap ettiğindir...
sıraladığın maddelere kim karşı çıktı?
kim israilin yada yabancıların toprak alışına alkış tuttu?
ve kim güzide kuruluşların satışına sevindi...
bunları ortaya konuşunca herkes zan altında kalıyor...
saygı bizden...
selametle
Osman kardeş, anlayan anlıyor. Sen merak etme.
Saygılar.
anlaşıldı anlaşıldı emmi kardeş teşekkürler.................................
emmi 1. To uphold liberty and law in Germany, a country belonging to the Western family of nations, and to further the unification of the peoples of Europe.
2. To promote the reconciliation of Jews and Germans and support the vital rights of the State of Israel.
3. To support the Transatlantic Alliance and maintain solidarity with the United States of America in the common values of free nations.
4. To reject all forms of political totalitarism.
5. To uphold the principles of a free social market economy. 5 tane ilkesi var evet bu ulkede yahudi insanlar var hatta mülk edinende var hatta bizim kamu mallarınızı alanda bunların içinde boyle maddesı olan varmı basın demek tarafsız olmak demek basın demek dogrudan yana olmak demek ama bu kuruluş dıyorki ilk once israil devletının cıkarı dıyor boyle bir kurum benım ülkemde ülkenin amiral gazetelerıne ortak olamaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri