Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Osman, işini yapmaktan aciz insanları elbette eleştireceğiz. Telekümasyon Kurulu ilk birinci saatte yerini tesbit edip, başbakanlık müsteşarına bildiriyor. Bu açıklamanın üstüne yatıp, uyumaya bıraktılar. Nasıl olsa bu millet bir haftalık hafızayla yaşıyor düşüncesindeler. Unuturuz iki gün sonra değil mi? Benim dediklerim sadece bu iktidara has bir olgu değil. Yazıyı dikkatli okursan tüm felaketlerde aynı kepazelik, aynı rezalet. Peki o kadar askeri, polisi ve vetandaşı eksi 20-25 derecede donacakları düşünülmeden sürmediler mi dağlara? Az kalsın onlarda donmuyorlar mıydı? Kabak tadı veren bu beceriksizlerdir. İşlerini yapamıyorlarsa çekip gitsinler. İki, üç senede bir olay olacak ama bizim arama-kurtarma ekipleri evlere şenlik. Deveye sormuşlar boynun niye eğri diye; o da demişki, nerem düz ki boynum eğri olmasın. Bizim işlerde o hesap.
Saygılar.
Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bugün kü akşam haberlerinden sonra iyice işkillendim...112 1 saat içinde nokta olarak kaza yerini herkese bildirmiş...ama 3 gün boyunca farklı yerlerde arama yaptırmışlar...bu kadarda yanlış olmazki...nedemek yani? adamlar yerini tesbit edi,p söylemişler 1 saat içinde...
sonra hangi vali "yazıcı oğlu yaşıyor hastanede" demişse, çıksaya kardeşim basına açıklama yapsın...
Baştan hiç konduramıyordum...."yok canım sevenleri ölümünü kabullenemedikleri için bu tür sabotaj-suikast teorilerinde- ithamlarında bulunuyorlardır" diyordum...ama şu an çok işkilliyim...herşeyden evvel 3 gün neden farklı yerlerde arandı?
Dün akşamki ceviz kabuğundada bu olay konuşuluyordu...hepsini seyredemedim- fakat sadece işkillenen ben değilim...
selametle...

Adamlar işlerini yaptı (gibi gözüküyor...tekrar ediyorum, şayet suikast değilse...)
Haa suikast olduğu çıkarsa o zaman bu 3 günlük rotarın hesabını hükümetede sormak gerek... gerçi suikast değilse bile yine sormak lazım...ama kardeşim işin içinde askerde var...genel kurmayda mesele ile yakından ilgilendi...kime laf etmeli şimdi?
saygı bizden..
selametle...