REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Neredeyim "7777"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old Neredeyim "7777"

Turkcell hatlı cep telefonlarından büyük harflerle NEREDEYIM yazarak 7777'ye gönderdiğiniz takdirde Türkiye üzerinde nerede olduğunuzu ayrıntılarıyla öğrenebiliyorsunuz. Operatörden gelen cevap üç bölümden oluşuyor: "Bulunduğunuz bölge, coğrafi konumunuz ve size en yakın noktalar..." İlk başlığın altında bulunduğunuz bölge; il, ilçe, semt, mahalle, cadde ve sokak isimlerine dek tek tek belirtiliyor. Coğrafi konumunuzda ise dünya üzerinde hangi enlem ve boylamlar üzerinde olduğunuz bildiriliyor. Son başlıkta ise en yakınınızdaki karakol, hastane gibi önemli yerlerin kaç metre uzaklıkta oldukları, telefon numaralarıyla birlikte iletiliyor. Mesajın en sonunda da Polis İmdat, Jandarma, Hızır Acil ve İtfaiye'nin acil durum numaraları hatırlatılıyor. Sistem, şehiriçinde 300-500 metre, şehirdışındaysa 1-1,5 kilometre sapma gösterebiliyor. Bu sapma sizi korkutmasın. Lakin arama kurtarma çalışmaları için oldukça iyi. Bu uygulama diğer operatörlerde bulunmuyor. (Bunu bir gazete haberinden okudum ve aldım.) NİYE BÖYLE BİR HİZMET VERMEZLER Kİ DİYERLERİDE. Sormak lazım. Umarım böyle bir hizmet verirler. Rahmetli Muhsin yazıcıoğlu'nun haberlerinde de bunu duymuştum. Belki lazım olur arkadaşlar diye düşündüm. Ne dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avea dada varmı boyle bir hizmett

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Az önce yolladım nerede oldugum ayrıntılı sekilde verildi.Tam verilmese bile yakın yerler verildi.Ücretsiz sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aveada varmı boyle bir hizmet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende gönderdim. biraz geç geldi ama süper bir şey doğrusu. bulunduğum yerin mahalle adı, sokak no, coğrafi durumu enlemi boylamı, en yakın noktalar polis karakolu, hastane, telefon numaraları ve kaç metre yakın olduğuma kadar detaylı bilgiler geldi. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler,denedim ve anında yanıt geldi bilgiler yerinde.bunu görünce vah çekmek iyi değil ama büyük lider ve arkadaşlarına va hrahmetliler vah demeden duramadım.bu vesileyle bir kere daha rahmetle andık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. -- Bu konu 27-02-2009, 21:07 tarihinde Truva55 tarafından açılmış ve uyarıyı yapmıştı. Ama Cenaballahın takdiri. Muhsin Başkana Allahtan Rahmet diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu servis 4 kontorle ucretlendiriliyor.kontor sonrada düşmekte bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu uygulama aveada var sanırım hemde ücretsiz

Avea “Avea ile aklınız sevdiklerinizde kalmasın” sloganıyla Kim Nerede servisini hayata geçirdi. Servisi inceledim de gerçekten çok kullanışlı…
    İzlemek istediğiniz arkadaşınız ya da akrabanızın numarasını ve fotoğrafını ekliyorsunuz. Daha sonra “izin iste” diyerek arkadaşınıza sms gönderimini sağlıyorsunuz. Sms’in amacı izlenmek istiyor musun yoksa istemiyor musun?. Arkadaşınız izlenmeyi kabul ederse haritadan nerde olduğunu görebiliyorsunuz. Ayrıca metre cinsinden yarıçapını belirterek arkadaşınızı bir daire içine almış oluyorsunuz. Daire dışına çıktığında wap ya da sms aracılığıyla bilgilendiriliyorsunuz… Servis gerçekten de çok kullanışlı…
    Servisle alakalı örnek görüntüler:

Servisin demosunu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. inceleyebilirsiniz ya da servise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gidebilirsiniz. Servisle alakalı avea bilgilendirmesi ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri