REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 4Gbyte sınırlıda sorunlar!!!!!!!adsl????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı şikayet bendede var arkadaşlar dogru dürüst internete girmedim halde yükseldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tt net e e-mail ile şikayetimi bildirdim.gelen cevap ta ağırlık ;virüs bulaşmış olabilir diyor.virüs taramasında birşey çıkmadı!!bilgilerinize.....saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genel sorun sanırım bu. çünki aynen şubat 3.7GB ama mart 6.78GB neden acaba,??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedenolacak milleti yalacaksa telekom kacınılmaz yani yolar
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işler daha da kötüye gidiyor.geçen hafta tam 5 gün kotam aynı kaldı.ttnet e e-mail ile şikayetimi bildirdim,cevap gelmedi.2 gün önce 2.kez şikayet ettim,cevap yok ancak kotamı yükseltmişler.bu sefer de yeni kotada 2 gündür yükseliş yok ,aynı kalıyor.her gün internet kullanıyorum!!kurnazlık şu;siz kotaya bakıp düşük değeri görünce dur hakkımı kullanayım ay sonu geliyor diye devamlı internetti kullanıyorsunuz ayın son günü bir de bakıyorsunuz ki (ben bakıyorum tabii)4gbyte olmuş 5.4gbye.türkçesi 26 tl yerine yaklaşık 40 tl.kimi kime şikayet edeceğiz?????????allah c.c sabırlar versin.göre göre şey oluyoruz....
    not.ltf.hakkımızı arayalım,e-posta ile şikayetlerimizi bildirelim.........saygılar
    Konu kemal1923 tarafından (15-04-2009 Saat 09:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bendede aynı dert var arkaşlar geçen 59 tl ödedim fazlada girmiyorum bu ayda yine geçiyor ne yapacam bilmiyorum yine kazıklanıyoruz herhallde sınırsıza geçilsin diyemi yapıyolar yazık bu millete başka ülkelerde ne kadar ucuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede aynı sorun ben sınırsıza geçtim arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rıza Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bendede aynı sorun ben sınırsıza geçtim arkadaşlar
    zaten amaçlanan da buydu:::::::saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 3 aydır sınırsızdayım...ötv indirimi artı eski abonelere uygulanan indirim ile birlikte toplam 40 tl fatura geldi geçen ay...
    ancak şimdi bir fatura daha geldi 49,75 tl...şaşırdım...adamları arıyorum bana"fatuıra henüz sisteme geçmedi" diyorlar..."yahu zaten bunu siz yolladınız nasıl geçmez" dedim...ukala bir tavırla" geçmedi işte beyefendi 20 sinden sonra arayın" dedi...bakalım 20 sinde ne diyecekler...
    Bende arkadaşların yukarıda yazdıkları sebeplerden ötürü sınırsıza geçmiştim...ama bundada bir yamukluk var herhalde...öğreneceğiz...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benimkide sınırsız ama bu ayın faturası 52,75 geldi müşteri hızmetlerini aradım cevap veremediler kıvırıp durdular işleme aldık ileteceğiz dediler daha cevap yok olmasa telekoma gideceğim daha olmasa interneti kapatacağım 10 yıllık kulanıcıyım ama böyle hic olmamıştı arkadaşlar indirim zorlarına gitti galiba insanları bunlar ne olarak görüyor buna büyük bir tepki vermesek daha neler göreceğiz bekleyip görelim

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri