Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: dreambox 500 s ve görüntü kalitesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500 s ve görüntü kalitesi

elimde dm 500 s 1.kalite klon cihaz vardı görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi onu satıp inpax 5100 aldım oda bana görüntü kalitesi olarak sunny 9030 cı yı arattı sunnyde aldığım görüntü kalitesini niye bu iki cihazda alamıyorum skart aynı skart tv aynı tv bu cihazlar klon olduğundanmı görüntü kaliteleri fazla iyi değil orjinal dreamboxta görüntü kalitesidemi aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde dm 500 s 1.kalite klon cihaz vardı görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi onu satıp inpax 5100 aldım oda bana görüntü kalitesi olarak sunny 9030 cı yı arattı sunnyde aldığım görüntü kalitesini niye bu iki cihazda alamıyorum skart aynı skart tv aynı tv bu cihazlar klon olduğundanmı görüntü kaliteleri fazla iyi değil orjinal dreamboxta görüntü kalitesidemi aynı
    arkadaşım ımage olarak ne yukluydu bırde scart kablo olarak kalıtelı bır kablo kullanmak zorundasın ayrıca bendede sunny 8020d var dream ın göruntu kalıtesı sunnyde 10 kat adaha iyi. ama şunu sölıyım dream dekı ımageler cok önemlı ayrıca osd ayarlarınıda ıyı yapmak gerekır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gemini 420 image yüklüydü skartta eski cine 5 dekoderleriyle beraber verilen skarttan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gemini 420 image yüklüydü skartta eski cine 5 dekoderleriyle beraber verilen skarttan
    arkadaşım klon olduğu için tdw yada nabılo ımagelerı denemende fayda var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreambox cihazlarda goruntu kalitesi cok net degil.Next 2000 varken dm 500 s e gectigimde aradaki fark baya var.Goruntu kalitesi derken renkler tam canlı durmuyır dreamler de
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreambox cihazlarda goruntu kalitesi cok net degil.Next 2000 varken dm 500 s e gectigimde aradaki fark baya var.Goruntu kalitesi derken renkler tam canlı durmuyır dreamler de
    senın dreamı bir ara bana gönder kontrol edeyım ben onu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeki dreamda görüntü gayet iyi usta demekki cihazdan cihazada fark ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yıllarca sunny 12 01 a5 kullandım şimdi dream 500s kullanıyorum görüntü kalitesi hemen hemen ikisindede aynı sayılır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri