Teþekkur: 0
Beðeni: 0
REDLÝNE'NÝN SON KAZIGI .....MULTIBOX...
arkadaþlar yine kazýklandýnýz W6 uydusunda server kanalý yok daha önce söylemiþtim inanmayan kontrol etsin baþkasýnýn serverini kullanýrsan milleti madur edersin sonra garati yok demedikmi bizle alakasý yok dersin bu kaçýncý kazýk bu millet bu kadar salakmý sandýnýz ben bir satýcý olarak redline sattýðým için utandým bidaha töbe sokmam içeri redline diye biþey.......þimdi cevap yazarlar kart ekliyoruz serverde bakým var falan filan çarþamba cuma 1 ay olmuþ bekleki gelecek þimdi
bizim burada berber var redline asýgý sýrf bunun için istanbula gitti bunu almak için yarýn yanýna ugrayacam allayýp pulluyordu redlineyi
yani deesene elmadaðlý kargadan baþka kuþ tanýmam halbuki karga 1 kuþ deðil ????????????????????????????????????? ama
bu makinanýn yazýlýmý yokmu
Bu cihazýn yazýlýmý olmaz bu cihazý redline uydu cihazlarýna rs232 kablosu ile baðlanýr, 2 tuner görevi görür data uydusundan gelen kablo bu cihaza takýlarak þifreli kanallarýn izlenilmesi için kullanýlýr. Þayet firma veya baþka kurumlar paylaþým verirse þifreli kanallar izlenir. (paylaþým uydusu olarak 21,5 derece uydusu kullanýlmaktadýr.)
saygýlar
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Bu alet tam bir hayal kýrýklýðý oldu.Sansui free tv'yi geçti
multiboxlar gerçekten gittimi en azýndan 53 dereceden paylaþým alýnabilirmi
bafflarda sorun yok redineyi bilmiyorum
multiboxa 53 derece yazýlýmýný attýr.paylaþým 53 dereceden devam ediyor
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri