Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Mutlaka Okuyun!!Yorumlarýnýzý Yazýn..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5

cleveland doðumlu abd vatandaþý olan dr. öz ün anne adý lisa olup-----Oz has been influenced by many people, including the ideas of the Swedish scientist, philosopher, and Christian theologian Emanuel Swedenborg. He recently wrote in Spirituality and Health Magazine that "As I came into contact with Swedenborg's many writings, I began to understand Swedenborg's profound insights and how they applied directly to my life".vikipedi de görüldüðü gibi hristiyan teologu emanuel den müthiþ etkilenmiþ bir vatansever,milliyetçi türktür!!!!!!!dua arasý böyle abd ye kendini adamýþ türklerden lütfen daha çok örneklemer yapýnýz saygýlar......
    oz ;isveçli hristiyan teolog ,filozof,bilimadamý e.s dahil birçok kiþinin fikirlerinden etkilenmiþtir.ruh ve saðlýk dergisindeki son zamanlardaki yazýsýnda anýlan hristiyan teoloðunun birçok yazýsý ile karþýlaþtýðýnda yazarýn derin sezgi ve kavrayýþýný ve bunun kendi hayatýna direkt etkilerini anlamaya baþladýðýný söylüyor.
    not:kimsenin dini duygularýna karýþmak haddimiz deðildir ancak;abd de doðmuþ ve lisa adlý annesi tarafýndan sadýk bir amerikan vatandaþý olarak yetiþtirilmiþ bir kimsenin türk adý bizleri þaþýrtmamalýdýr.aksi halde en koyu türk dtp eþbaþkaný ahmet türk tür!!!saygýlar
    Konu kemal1923 tarafýndan (07-04-2009 Saat 15:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kemal1923 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cleveland doðumlu abd vatandaþý olan dr. öz ün anne adý lisa olup-----Oz has been influenced by many people, including the ideas of the Swedish scientist, philosopher, and Christian theologian Emanuel Swedenborg. He recently wrote in Spirituality and Health Magazine that "As I came into contact with Swedenborg's many writings, I began to understand Swedenborg's profound insights and how they applied directly to my life".vikipedi de görüldüðü gibi hristiyan teologu emanuel den müthiþ etkilenmiþ bir vatansever,milliyetçi türktür!!!!!!!dua arasý böyle abd ye kendini adamýþ türklerden lütfen daha çok örneklemer yapýnýz saygýlar......
    býze turkcesýný cevýrebýlýrmýsnýz saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amiin
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kocasýnýn çok hasta olduðunu,çalýþamaz duruma düþtüðünü ve yedi çocuðu ile birlikte aç kaldýklarýný ve yiyeceðe ihtiyaçlarý olduðunu söyler. Manav ona ters bir þekilde bakarak derhal dükkanýný terk etmesini ister.Kadýn ailesinin ihtiyaçlarýný düþünerek:
    - 'Lütfen efendim' der. 'paramýz olur olmaz getirip borcumu ödeyeceðim.'
    Manav kendisine bir kredi açamayacaðýný çünkü onun eski müþterisi olmadýðýný,kendisinde bir hesabýnýn bulunmadýðýný söyler.
    O sýrada dükkanýn dýþýnda bekleyen bir müþteri ikisinin arasýnda devam eden bu konuþmayý dinlemektedir.Ýçeriye girerek manava yaklaþýr ve: 'ben o kadýnýn almak istediklerine kefilim' der. 'ailesinin ihtiyacý olan þeyleri ona ver.'
    Bunun üzerine manav çok isteksiz bir þekilde kadýna döner ve 'bir alýþveriþ listen var mýydý? Diye sorar.Kadýn 'evet efendim' der. 'tamam' der manav. 'þimdi onu terazinin þu kefesine koy,onun aðýrlýðýnca diðer kefeye istediklerinden koyacaðým'
    Kadýn bir an duraklar,sonra baþýný önüne eðer ve çantasýný açarak üzerine bir þeyler karalanmýþ bir kaðýt parçasýný çýkartýr ve manavýn kendisine gösterdiði kefeye öz enle býrakýrken baþý hala öne eðiktir.
    Manavýn ve diðer müþterinin gözleri terazinin kefesine dikilirken hayretle büyümüþtür.Manav müþteriye dönerek,kýsýk bir sesle 'inanamýyorum' der.Ýnanýlacak gibi deðildir.
    Müþteri manava gülerken manav çoktan diðer kefeye eline geçeni doldurmaya baþlamýþtýr ama nafile,diðer kefeyi yerinden bile kýpýrdatamamýþtýr.
    Terazinin kefesi artýk üzerindekileri alamayacak kadar doldurduðunda çaresiz hepsini bir torbaya doldurarak kadýna verir.Þaþkýnlýkla üzerinde bir þeyler çiziktirilmiþ kaðýdý eline alý r ve okur.Bir de bakar ki orda bir alýþveriþ listesi yoktur.Sadece bir dua yazýlýdýr.
    ALLAH'IM
    'Neye ihtiyacým olduðunu ancak sen bilirsin
    Kendimi senin ellerine teslim ediyorum.'
    Manav taþ gibi bir sessizliðe bürünmüþtür.Kadýn kendisine teþekkür ederek dükkandan ayrýlýr.Müþteri manavýn eline bir miktar para tutuþtururken 'her kuruþuna deðdi' der.Daha sonra manav terazisinin kefelerinin kýrýlmýþ olduðunu görür.
    Bizim için hiçbir bedeli,masrafý ve karþýlýðý olmayan,güzel bir hediyedir.
    DUA
    Dünyaca ünlü Türk cerrahý Dr Mehmet Öz; 'Dua etmek insani iyileþtirir. Ben inançlý biriyim. Her ameliyatýmda mutlaka dua ederim. Bence duanýn meditasyon, þifa gibi, iyileþtirici özelliði var. Ameliyat sonrasý hastalarýma da mutlaka dua ettiriyorum. Bunun saðlýklarýna çabuk kavuþmalarýnda müthiþ bir etkisi var' Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. .
    DUA
    Dindar insanlarýn kalp hastalýðý ve kanserden ölme ihtimal i yüzde 40 daha az. Dindarlar daha seyrek depresyon yaþýyor, depresyona girince de daha çabuk düzeliyorlar. Güne dua etmekle baþlamak, tansiyonun düþmesine yardýmcý oluyor.ALLAHIM BÝZLERÝ SENÝN KULLUÐUNDAN ALI KOYACAK HERÞEYDEN UZAK TUT...

DUA VE TESLÝMÝYETÝ NASÝP ET ..

AMÝN

BU YAZIYI OKUDUGUNDA YÜREKTEN AMÝN DÝYECEÐÝNE ÝNANDIÐINIZ HERKESE YOLLAMANIZ DÝLEÐÝYLE...
    sarýkanarya_41 prodüksyon.
    1 inci mesaj güncellendi.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amin diyorum ve bu güzel yazýyý bize hazýrlayan sarý kanaryaya gönülden teþekkür ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veysel.bakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    amin diyorum ve bu güzel yazýyý bize hazýrlayan sarý kanaryaya gönülden teþekkür ediyorum
    ben szlere tesekkur ederým.oneml olan paylasmak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allahýn hikmeti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadasim eline yüreyine saglik böyle konularla insanlarin icine allah sevgisini yüce allahimizin hikmetinin ve kudretinin nekadar büyük oldugunu insalara hatirlatmakla ne kadar büyük bir sevab isledigin icin sana tesekür ediyorum ve "AMIN"DIYORUM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý topaklili Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadasim eline yüreyine saglik böyle konularla insanlarin icine allah sevgisini yüce allahimizin hikmetinin ve kudretinin nekadar büyük oldugunu insalara hatirlatmakla ne kadar büyük bir sevab isledigin icin sana tesekür ediyorum ve "AMIN"DIYORUM
    üstadým ben tesekkur ederým size.býz ýnsanlýk gorevýmýzý yaptýk.ama ne varki bu sýtede Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. da paylasýlmasý cok daha guzel.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Amin teþekkürler.

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri