Alıntı croos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bunlar bir arada olacak diye bir zorunluluk yoktur.Yeni yazılım olursa siteye
eklenir.Softcam derseniz günlük olarak çıkan ***leri oluşturacağınız softcam
dosyasına ekleyip,uygun loader ile cihazınıza atarsınız.Yeni kanal
eklenirse uyduya manuel olarak aratıp cihaza kaydedersiniz.
Verilen kanal listeleri her kullanıcı için uygun olmayabilir,mesela birisinde sadece
türksat vardır,kiminde türksat&hotbirt vardır böyle değişir gider.
Croos usta orası öyle ama bu şekilde Trident için uydudan güncellemenin durmuş olası bir çok kişi için hiç iyi bir durum değil hatta cihazı çöpe atmak demek. Ben 2 yıldır bu cihazın kullanıcısıyım ve bir çok kişi sayemde DSR 5303 sahibi oldu ve hep iyi ki almışım diyorlar ama önce Thor'un bitmesi ve sonra da uydudan güncellemenin bitmesi bu cihazı standart kullanıcı için sıradan cihaz haline getirdi.

Önceden uydudan tek güncelleme ile hem yazılım hem kanal listesi hem de k e y listesi alabilen cihaz şimdi yok onu yükle yok bunu yükle sonra bunu ekle durumuna geldi. Kimse bunlarla uğraşmaz bence. RS kablosu dersiniz adam öylece yüzünüze bakar.

Ben Thor ikinci antenimi şimdi Hellas'a çevirdim herşey ok ama uydudan güncelleleme olmadığı için "costumer id errror" alıyoruz günellesek bile. Hem yeni yazılımı yükleyeceğim üstelik bu ingilizce, hem kanal listesi yükleyeceğim ve hem de güncel k e y listesi yükleyeceğim. Uygun bir yolunu yılbaşına kadar bulamaz isem ben Trident'i bu işlerle ilgisi olmayan sadece Turksat seyretmek isteyen bir akrabama vereceğim.

Cihazım 1.29 boot lu yazılım kısmında da şu yazıyor. V2.90 magic 3.54. Hellas sattaki kanalları izleyebilmem için sırasıyla ne yapmam gerekiyor. Önerilerini bekliyorum ustam. İzmir/Poligon'dan saygılar.