REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Asus P5kpl-vm Ses Sorunu Help!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Asus P5kpl-vm Ses Sorunu Help!!

Arkdaslar 2 gunden beri ugrasıyorum fakat bi çözüm bulamadım..Pcye format attım sonra orjinal asus sitesinden en son sürümünü indirdim kurdum.fakat pcden ses gelmior aygıt yöneticisne baktıgım zaman bi hata göstermiyor bunun sebebi nedir lütfen yardımcı olun.İşletim Sistemim Xp 32bit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı absolut358 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkdaslar 2 gunden beri ugrasıyorum fakat bi çözüm bulamadım..Pcye format attım sonra orjinal asus sitesinden en son sürümünü indirdim kurdum.fakat pcden ses gelmior aygıt yöneticisne baktıgım zaman bi hata göstermiyor bunun sebebi nedir lütfen yardımcı olun.İşletim Sistemim Xp 32bit
    arkadaşım kendı cd sı yokmuydu. bırde ses ayarlarında her şeyın aktıf konumda olduğun bak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasanın içinde her hangi bir jumper gibi birşeyleri elledinmi?
    birde bazı realtek sürücülerinin yanı sıra WDM sürücüsüde yüklemek gerekiyor.
    web sitesine bak. ses driveri indirdiğin yerdeki audio bölümünde olan linklere dikkat et. ona göre indir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır hiç bişi ellemedim asusun zaten orjinal sitesinden indirdim donanımı kaldırmaya calısıyorum aygıt yöneticisinden realtek high definition audio'yu kaldır diyorum ama hata verip kaldırmıyor hatada yazan da şu: aygıt bilgisayarın önyüklemesinde gerekli olabilir.Sonra realtek kurmaya calısıorum fakat bu seferde bu hatayı veriyor HD audio sürücüsü kurulumu yapılamadı diyor . napmam lazım kafayı yiyecem ya:/

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı absolut358 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır hiç bişi ellemedim asusun zaten orjinal sitesinden indirdim donanımı kaldırmaya calısıyorum aygıt yöneticisinden realtek high definition audio'yu kaldır diyorum ama hata verip kaldırmıyor hatada yazan da şu: aygıt bilgisayarın önyüklemesinde gerekli olabilir.Sonra realtek kurmaya calısıorum fakat bu seferde bu hatayı veriyor HD audio sürücüsü kurulumu yapılamadı diyor . napmam lazım kafayı yiyecem ya:/
    1. Güvenli Kip'te makineyi açın -Boot (makine açılırken) olurken F8 e bas-
    2. Click Aygıt Yöneticisi
    3. Sistem Aygıtları
    4. Ahanda bu madde olayın CAN DAMARI. MicroFOST UAA Driver ı "Devre dışı bırak" ın. Çünkü kaldıramazsınız(UNINSTALL) zatee.
    5. "Haaa!" dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi tekrar makineyi Güvenli Kip'te yeniden başlatınız -reboot(gavurcada) ediniz- ki bu açılışta o driver yüklenmeyecek.
    6. Neyse tekrar aygıt yoneticisinden, Sistem Aygıtlarına gelek.
    7. İşte şimdi büyük bir ke_yifle UNINSTALL edebilirsiniiiiiizzzzz...
    Bu aynı zamanda REALTEK zıkkımının driver larını da mokoko yapacak.
    8. Şimdi tekrar REBOOT yapınız ki ifenim makine normal mod da açılsın.Karışmayın.
    9. Veeeeeee son maddede bilgisayar bi şiler buluyo ya hani altta sağ köşede, hah işte ona dokanmayın kıııı kendi elinizle driver ı cd den filan veya indirdiğiniz dosyadan (alın size son sürümü XP için:"http://r a p id sha re.com/f i l es/97206965/WDM_R188.exe") kurun.

işine yarar sanırım.
    alıntı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmadı gene olmadı off allahım off

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri