Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Lcd Yardým Lütfen ????????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lcd Yardým Lütfen ????????

selamlar
    ben lcd tv almayý düþünüyorum fakat çok bir bilgiye sahip deðilim anladýðým kadarýyla:
    toshiba 32xv501p 1,144,00
    toshiba 32xv505d 1,144,00
    samsung Le32a553 1,392,00
    ve birde
    lg 32lg7000 1,526,00
    baktým güzel ama toshibanýn 32 inç ine göre pahalý ama güzel geldi bana

toshiba 37xv55030 1,501,00
    toshiba37xv501p 1,501,00

bu modeller arasýnda kaldým biraz fazla model oldu ama kafamda çok karýþtý çok anlamadýðým teknolojiler ve terimler…….

bütçem modellerdende anlaþýlacaðý üzere sýnýrlý
    tavsiye edeceðiniz baþka bir modelde olabilir anlayan arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim
    þimdiden teþekkür
    Konu rsnykn tarafýndan (03-04-2009 Saat 12:42 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fiyat olarak ne aldýnýz yazarsanýz alternatif bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fiyatlarýnýda ekledim ilginize teþekkür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

TOSHIBA 37XV556D LCD TV
    12 Taksit Fiyatý: 1.638,78 TL

Tavsiye edebileceðim bu model var.Sizin baktýðýnýz modeller tepki süreleri 8ms bu ise 5 ms ve kontrast oranlarý daha yüksek.

Zaten istanbuldasýnýz detaylý ürünlere bakmak isterseniz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. buraya týklayýn daha uygun fiyatlý biryer bulabileceðinizi sanmýyorum Yinede bir araþtýrýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet baktým güzel anladýðým kadarýyla gerçi ben fiyatý aþaðýya çekmek istiyordum (yakýnda evlilik varda) ama bütçeyi zorlayacaðýz artýk
    birde bir kaç sorum olacak DVB ne anlama geliyor aslýnda lg 32 lg7000 kafama yatmýþtý usb giriþi de var kullanacaðým ama bu dvb yok bir arkadaþ karasal yayýn filan dedi anlamadým yada o anlatamadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rsnykn Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet baktým güzel anladýðým kadarýyla gerçi ben fiyatý aþaðýya çekmek istiyordum (yakýnda evlilik varda) ama bütçeyi zorlayacaðýz artýk
    birde bir kaç sorum olacak DVB ne anlama geliyor aslýnda lg 32 lg7000 kafama yatmýþtý usb giriþi de var kullanacaðým ama bu dvb yok bir arkadaþ karasal yayýn filan dedi anlamadým yada o anlatamadý

DVB - Digital Video Broadcasting: Dijital görüntü yayýný standardý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende bu konuda bilgi istiyorum yardým ederseniz memnun olurum sunny lcd ler konusunda nasýl bu lcd ler kalite bakýmýndan çözünürlük olarak mesela sunny AL-424C1 FULL HD 1700 tl iyimidir
    Konu ha-ka-79 tarafýndan (03-04-2009 Saat 20:35 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: emir verir gibi yazmýþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

grundýg 82 ekran

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri