Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Galatasaray:0 Fenerbahçe:0 yorumlarınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bol gollü maç olacak. ilk yarıdan daha en az 2 3 gol bekliyorum.
    şuan fenerbahcenin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. bu maça bizden daha hazırlar. her iki takımdada eksikler var ama maçı çevirebilecek futbolculara sahipler. Galatasarayda ipler koptu zaten. Lincolnsüz bir takım olacak bence. ama kewel arda baros gibi fenere ters futbolcular var.
    Fenerdede gökhan deivid ve semih bize ters futbolcular. birde lugano

Şimdilik fener diyorum.
    ama Galatasarayın bu akşamki Gaziantep maçını izledikten sonra yorumumu değiştirebilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuan fenerbahcenin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. bu maça bizden daha hazırlar. her iki takımdada eksikler var ama maçı çevirebilecek futbolculara sahipler. Galatasarayda ipler koptu zaten. Lincolnsüz bir takım olacak bence. ama kewel arda baros gibi fenere ters futbolcular var.

Şimdilik fener diyorum.
    ama Galatasarayın bu akşamki Gaziantep maçını izledikten sonra yorumumu değiştirebilirim.
    Galatasaray için en kötü skor beraberlik olur.
    Antep maçında her ne kadar defansta hatalar yapsakta fener maçına daha farklı çıkıcaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Şimdilik fener diyorum.

ulan hiçmi gol olmaz bee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulan hiçmi gol olmaz bee
    basri futbol olarak bişi yapamadılar ama kıckbox olarak 5-5 puan verdım cok iyi mac yaptılar kafa apartkat diz dirsek kıran kıran bır box macı oldu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz

ALKIŞLAMAYIN İTAAT EDİN,EĞİLİN,SAYGI GÖSTERİN
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabiki Galatasaray alır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu maçı galatasaray alcak hemde feneri dagıtacak am kendine gelemiyecek fb kızmasın dost kalalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki fenerbahçe tahminim 4-0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray kazanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiden gecmiş olsun..

Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri