Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Galatasaray:0 Fenerbahçe:0 yorumlarınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçın skoru ne olursa olsun dostluk kazansın tahrikler ve bir kaç kendini bilmezin yaptıkları oyunlara gelmeyelim şu bir gerçekki ne fb gs sız nede gs fb siz yapamaz bu rekabet ölene kadar devam edecek aksi halde ligin tadı çıkarmı dedim ya iii olan kazansın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2-0 GaLatasaray'ım aLır...
    ultrAslan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe alcak neolcak başka 2 1 KANARYANIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en büyük cim bom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski köye yeni adet getirmeyin, her zamanki gibi FENERBAHÇE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

berabere kalsalarda kartalin isine yarasa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baros&Emre

Baros: Fener'e 2 gol atacağım
    "G.Antep'te yönetime 'Gol atacağım' dedim ve sözümü tuttum. Şimdi tüm G.Saraylılar'a söz veriyorum; F.Bahçe'ye iki gol atacağım"

Zorlu Gaziantep deplasmanında attığı mükemmel röveşata golüyle G.Saray'ı galibiyete taşıyan Baros, Fenerbahçe'yi de gözüne kestirdi. Kaybeden tarafın şampiyonluk yarışından iyice kopacağı derbi için çok iddialı açıklamalarda bulunan Baros şunları söyledi: "G.Antep maçından önce yöneticimiz Haldun Üstünel'e gol sözü verdim ve sözümü tuttum. Şimdi tüm G.Saraylılar'a söz veriyorum; F.Bahçe'ye bir değil iki gol birden atacağım. Rakibimiz, Ali Sami Yen'den üzgün ayrılacak. Çünkü biz onlardan çok daha iyi bir takımız. F.Bahçe'yi yarışın dışına iteceğiz."

* * *
    Emre: G.Saray'ı bana bırakın
    "F.Bahçe formasıyla ilk kez Sami Yen'e çıkacağım. Orada şov yapmak istiyorum. G.Saray'ı iyi tanıyorum. Benim maçım olacak"

F.Bahçe'ye transferi büyük yankı uyandıran Emre Belözoğlu, eski takımı G.Saray'a karşı her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenecek. Derbide tüm gözlerin üzerinde olacağını bildiğini söyleyen yıldız futbolcu şu açıklamayı yaptı: "Bu maçın benim için anlamı çok büyük. F.Bahçe formasıyla ilk kez Ali Sami Yen Stadı'na çıkacağım. Heyecanlıyım ama içimde en ufak bir endişe, korku yok. Taraftar baskısını düşünmüyorum bile. Ali Sami Yen'de futbol-şov yapmak istiyorum. Tabii ki maç zor geçecek ama kazanan biz olacağız. G.Saray'ı çok iyi tanıyorum. Kazanmak için neler yapmam gerektiğini biliyorum. Hocamıza ve takım arkadaşlarıma 'G.Saray'ı bana bırakın' dedim. Bu derbi benim maçım olacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saldır Fener

Galibiyet dışında her sonucun lige havlu atmak olduğunu bilen ve gözünü iyice karartan Dede, Alex-Semih-Güiza'lı şablonu çalışıyor.

Pazar günü Galatasaray'la kritik bir derbi maça çıkacak olan Fenerbahçe, tek sonuca kilitlendi: Galibiyet! Zira aksi bir sonuç lige havlu atmak demek. İşte bunun bilincinde olan teknik direktör Aragones, pazar günü elindeki gücü tam kapasite kullanmak istiyor. Sezon başından beri tek forveti tercih eden, Alex'in yokluğunda ise Bursa ve Eskişehir maçlarında Semih ve Güiza'yı yan yana oynatan Dede'nin gözünü daha da kararttığı öğrenildi.

Alex özel çalıştı
    Kaptanın iyileşmesini dört gözle bekleyen Aragones'in, Alex'in oynaması durumunda bile Semih-Güiza'dan kurulu forvet hattını bozmayacağı belirtiliyor. Kaptanın oynayacağını düşünüp Alex-Semih-Güiza'lı şeytan üçgenini oturtmaya çalışacağı vurgulanan Dede, derbide 'hücum' emri verecek. Tedavisine devam edilen Alex, takım izinli olmasına rağmen dün Samandıra'da çalıştı. Brezilyalı futbolcu, antrenman sonunda masaj yaptırdı.
    Emre BOL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Var mısın? Yok musun?

Tongo, Tüzemen, Günen ve Ünder, G.Saray'ın derbi galibiyetine bir adım daha yakın olduğunu söyledi Yula, Bilgiç, Dilek ve Demir'in favorisi ise F.Bahçe Yaman ve Şahin'in yorumu şöyle: Üç ihtimalli maç.

Derbi şifresini çözdük
    Fotomaç yine bir derbinin şifresini çözdü. Otoritelere "hafta sonundaki G.Saray- F.Bahçe maçını kim kazanır" diye sorduk. İsmet Tongo, F.Bahçe'nin psikolojik üstünlüğünün biteceğini belirtirken, Hakan Dilek maçın Ali Sami Yen'de olmasının F.Bahçe'ye yarayacağını iddia etti. Levent Tüzemen ise farklı bakıyor: Beşiktaş, Sivas ve Trabzon puan kaybederse derbi farklı olur.

Kaliteli futbol olmaz
    Selçuk Yula, sarı-lacivertli takıma "Büyük maçları kazanıyor" sözüyle güvendiğini söyledi. Gürcan Bilgiç, "Heyecan olur, futbol memnun etmez" sözüyle derbinin röntgenini çekti. İskender Günen ve Bülent Ünder, G.Saray'ı avantajlı görürken, Fuat Yaman ile Haşim Şahin ise "Maç ortada" dedi. Turgay Demir'e göre sonuç belli: F.Bahçe yenilmez, isterse de rahat kazanır.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Babamı tanımam

Heyecanlandırıyor
    Arda Turan, derbi maçı için iddialı açıklamalar yaptı. Ezeli rekabetin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren yıldız futbolcu, "Fener'de çok sevdiğim ağabeylerim var. Ama sahaya çıktığımda babamı bile tanımam" diye konuştu.

Kaybeden kopmaz
    Maçın ***fini çıkarmak gerektiğini de dile getiren Arda, "Bu derbi 100 yıldır oynanıyor. Kazanan avantaj elde eder ama şampiyonluk yarışından kimse kopmaz. Pazar gecesini iple çekiyorum. Gol atacağıma inanıyorum" dedi.

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri