REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Galatasaray:0 Fenerbahçe:0 yorumlarınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rezalet bir maç oldu. 4 kart az bile.

arda ve semıhın yaptığı çok ayıp özellikle ardanın bu çirkinliği yumruklaşmaya taşıması dahda çirkin oldu semıhtende aynı davranışları beklemezdım. özellikle emre aşık ve sabrı aşırı derecede maçı sertleştırmek istemelerı be bunada emtre belezoğlu ve luganun karşılık vermesı iyice çığrından cıktı.

benım anlamadığım bu oyuncular yarın bır gun turkıye mıllı takımında nasıl oynayacaklar. turk futbolunu rezıl ettıler. bunlardan hiç bir şey olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

benım anlamadığım bu oyuncular yarın bır gun turkıye mıllı takımında nasıl oynayacaklar.
    bu söylediklerine aynen katılıyorum.yazık çok yazık.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rezalet böyle derbi'de böyle maçta olmaz olsun.Hiç yakışmadı bu takımlara.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bol gollü maç olacak. ilk yarıdan daha en az 2 3 gol bekliyorum.
    şuan fenerbahcenin 1 adım önde olduğunu düşünüyorum. bu maça bizden daha hazırlar. her iki takımdada eksikler var ama maçı çevirebilecek futbolculara sahipler. Galatasarayda ipler koptu zaten. Lincolnsüz bir takım olacak bence. ama kewel arda baros gibi fenere ters futbolcular var.
    Fenerdede gökhan deivid ve semih bize ters futbolcular. birde lugano

Şimdilik fener diyorum.
    ama Galatasarayın bu akşamki Gaziantep maçını izledikten sonra yorumumu değiştirebilirim.

ulan hiçmi gol olmaz bee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ulan hiçmi gol olmaz bee
    basri futbol olarak bişi yapamadılar ama kıckbox olarak 5-5 puan verdım cok iyi mac yaptılar kafa apartkat diz dirsek kıran kıran bır box macı oldu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef lugano yine yaptı yapacağını. lütfen yorum yaparken görüntüleri dikkatlice izleyin. hakem biraz dikkatli olsaydı bunlar olmazdı. bu kafalarla bu teknik direktörlerle bir yere varamayız arkadaşlar. çok yazık oldu avrupa kupaları tehli***e girdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerli Emrenin ve hatırlamadığım bir kaç futbolcunun boğazlarını sıkan kim acaba?hatırlayan var mı arkadaşlar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (resim alıntıdır)
    Konu pencere77 tarafından (12-04-2009 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse arkadaşlar maç bitti olan oldu biten bitti.....hepimiz önümüze bakalım artık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli Emrenin ve hatırlamadığım bir kaç futbolcunun boğazlarını sıkan kim acaba?hatırlayan var mı arkadaşlar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (resim alıntıdır)
    Hemen çamur atın. Fenerbahçenin yaptıklarını saymayın hiç. Varsa yoksa Cimbom'a çamur atın siz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rezalet gerçekten iki takımda şu ana kadar 31 er puan kaybetmişler gık yok. şimdi 2 puan için birbirlerini yediler.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri