ben sadece bir gs taraftarı olarak değil burada yaşanan futbol teröründen dolayı utanıyorum bakın a takım b takım önemli değil ama yaşananlar çok önemli sen futbolcuysan futbolunu oynayacaksın he ama küfürbaz yada kavgacı isen yerin zaten orası değil futbolcularda disiplinsizlik hat safhada hepsi ali kıran baş kesen olmuş fb arkadaşlara bakıyorum işte stadyumdaki vahşetten tutunda gs futbolculara vermişler veriştirmişler e arkadaş sormazlarmı adama hırsızın hiçmi suçu yok diye biz fener stadında gs seyircilere atılan insan idrarı torbalarınıda unutmadık arkadaşlar sabri ve arda emre neyse ne isterse bunların hepsi ronaldinho ayarında topçular olsun küme düşme pahasına bunlara en ağır cezayı verip süresiz kadro dışı bırakmak gerekir ama birde lugano gerçeği varki onu zaten arkadaşlar iii bilirler hapşu desen olay çıkaran bir yapısı var semihin karşılık vermesine üzüldüm kendisini hemşerim olarak izmir çamdibinden de tanırım son derece saygılı büyüklerini kırmayan insan gibi insandır ki gerçekten beni şaşırttı uzun lafın kısası hak edenler cezasını en ağır şekilde çeksinler tek ricam bu konuyu fb gs olarak değil temiz bir toplum bakışı açısından değerlendirmeniz saygılar!

Teşekkur:

Yer imleri