REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: disecq motor kurulumu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart disecq motor kurulumu

degerlı arkadaslar bugun 1.20 cm lık canak anten ve bır adet disecq motor aldım fakat motorun kac derecedekı uydu uzerınden kuracagım ve fırekansı nedır dogu ve batı arasındakı kac tane uydu alabılırım (1.20 cm canak ıle ) bu konu uzerıne bılgısı olan degerlı arkadaslarımdan yardım ıstıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlı arkadaslar bugun 1.20 cm lık canak anten ve bır adet disecq motor aldım fakat motorun kac derecedekı uydu uzerınden kuracagım ve fırekansı nedır dogu ve batı arasındakı kac tane uydu alabılırım (1.20 cm canak ıle ) bu konu uzerıne bılgısı olan degerlı arkadaslarımdan yardım ıstıyorum
    sıfır noktası 33 dereceden ayarla
    35 yakın uydu alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ido16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıfır noktası 33 dereceden ayarla
    35 yakın uydu alabilirsin
    deneyeceğim arkadasım teşekkurler :45: sonucu bıldırırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deneyeceğim arkadasım teşekkurler :45: sonucu bıldırırım
    denememe rağmen yapamadım arkadaşım calısır bır frekans verırmısın 33..uydudan sanırım ondan uyduyu bulamadım:49: :49: :49:tsk

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denememe rağmen yapamadım arkadaşım calısır bır frekans verırmısın 33..uydudan sanırım ondan uyduyu bulamadım:49: :49: :49:tsk

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Frekanslar yukarıdaki linkte yazar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

cumartesı pazar denıyecem sonucu bıldırrım sıze :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadasım yukardakı verılen linkın ıcınde kı frekansalara gore soz konusu olan uydugu bı turlu bulamadım fakat motoru Eutelsat W4 uydusundan ayarladım fakat doğukonumu türksatdan sonra hiç yok ama sızın bahsetdıgınız gıbı fazla bır uydu bulamdım bahsetdıgınız 33 derecedekı uyduyu mumkun ıse sızlerın denemesı ile çalısır bir frekans verırımısınız. Yapacağınız yardımlar ıcın Tesekkur eder hayırlı bayramlar dılerım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sen once onu sıfır noktasına ayarla sonra bulmak ıstedıgın bır uydunun parametlerini gir ve anten duruncada o uyduyu bul sabitle en kolay yolu budur
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş dayzek motor kuramk kolay iş değil herkesin yapabileceği iş de değil
    1:monte ayağın tam terazi olacak
    2:odak noktası arabsat/26E.
    3:ELEVASYON AYARI.38.

diğer soruna gelince
    en son dün kurdum dayzek motor 90cm çanak
    57doğu/30batı arası 23 uydu buldu iyi sanyallerle
    yer izmir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş dayzek motor kuramk kolay iş değil herkesin yapabileceği iş de değil
    1:monte ayağın tam terazi olacak
    2:odak noktası arabsat/26E.
    3:ELEVASYON AYARI.38.

diğer soruna gelince
    en son dün kurdum dayzek motor 90cm çanak
    57doğu/30batı arası 23 uydu buldu iyi sanyallerle
    yer izmir.
    arkadaşım anten borusunda herhanği bır sorun yok sımdı kafam karıstı canak antenı hangı uydu uzerınden ayar yapacağım sız 26E dıyorsunuz bır baska arkadasımız da 33E .den dıyor sımdı ben hanği uydudan ayar yapmaya alısayım ve dahaonceden ben motorlu canak antenı W4uydusundan ayar yapıyordum
    90cm anten ile canağı 120cm lık aldım ve amacım daha kalıtelı sınyal ve daha cok uydu almak bunun ıcın ugrasıyorum sımdı bana bahsedılen uydulardan guclu olan frekansları verırsen ona gore cabuk bulurum yardımların ıcın sımdıden tsk not buldugun tum uydulardan calısır freanslarınıda yazarsan sevınırım elevasyon ayarı nedır
    Konu asderfor tarafından (16-12-2008 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri