Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: fýrefox'baðlanamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart fýrefox'baðlanamýyorum

arkadaþlar;dün akþamdan bu yana fýrefoxa baðlanamýyorum.silip yeniden kurdum,sistemi daha önceye geri yükledim ama bir türlü baðlanmýyor.ie'de sorun yok.ne yapýlabilir,teþekkürler.saygýlar........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmety1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar;dün akþamdan bu yana fýrefoxa baðlanamýyorum.silip yeniden kurdum,sistemi daha önceye geri yükledim ama bir türlü baðlanmýyor.ie'de sorun yok.ne yapýlabilir,teþekkürler.saygýlar........
    Bende firefoxla sadece foruma giremedim dün gece.
    Diðer heryer normaldi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmety1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    deðerli dostum bendede ayný sorun oldu ben internet özellikler geliþmiþ internet explorer ayarlarýný sýfýrla yaptým frefoxu yeniden kurdum tamam oldu inþaallaah seninde sorunun gider saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim kardeþim. bi deneyeyim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eyvallah kardeþim.sorun halloldu.ilgine teþekkür ederim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri