Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah dediğin gibi olmazda, en kısa zamanda aramıza dönersin. Böyle basit kavgayla herkes içeri atılacak olsa Türkiyenin yarıdan çoğu içerde olması lazım. Bellide oılmaz burası Türkiye ne de olsa!
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım bütün arkadaşların dediği gibi olurda aramızda görmekten mutlu oluruz kanar arkadaşımızı zamanında benimde başıma gelmişti karşı tarafın hastane raporu varsa inşallah yoktur işi o zaman bayağı zor Allah sabır ve kolaylık vermesi temennisi ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Cc Yardımcın Olsun Kalbını Ferah Tuthıc Bırsey Olmaz. Tekrar Gecmıs Olsun Aramıza Donmek Dılıegıyle Allaha Emanet Ol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun umarım içeriye girmezsin.herkesin başına gelmiştir mutlaka.karşı taraf küfür edince karşılık veriyoruz ve haklıyken haksız duruma düşebiliyoruz.şiddete karşıyız ama maalesef bazen böyle durumlar başımıza gelebiliyor.umarım kötü bir sonuç çıkmaz.sonuçta küfürle ağır tahrikte var.büyük geçmiş olsun.umarım aramıza kısa zamanda dönersin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadslar.hepınıze tek tek tesekkur ederım allah razı olsun.benı mutlu edıp moralımı yuksek tuttunuz.ne kadar tesekkur etsem azdır.
    dun mahkeme mayısa ertelendı.ama adamın raporu var.şikayeti geri almıyor.
    izmit fethıye caddesınde yuruyoduk hanımla beraber ıkı eleman 18-19 yaslarında kufurlu konusuyorlardı ben de saygısızlık yapma lan gormuyomusun aıle gecıyo yoldan deyınce.tabı genc arkadasın bırı cıktı s...git lan sana mı soracam sendenmı ogrenecem saygıyı falan dedi.düşük bel kot pantalonu küpe kulagında zibidi.bende bana o cevabı verınce halıyle kafayı caktım serserıye.sonrası zaten caddedeyız polıs damladı karakolda 3-4 saat ıfade verdık cocuk hastahaneye gıttı burnu kırılmıs saglık raporunada durumu işlettırmıs.
    komıser ve mahkemede olsun bana suc duyurunda bulnmalıyıdn adamı dovmemelıydın kanunlar var felan dendi.bakalım sonuc bırdahaki mahkemede ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mahkemeye çıktınmı? ne oldu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mahkemeye çıktınmı? ne oldu?
    selam arkadslar.hepınıze tek tek tesekkur ederım allah razı olsun.benı mutlu edıp moralımı yuksek tuttunuz.ne kadar tesekkur etsem azdır.
    dun mahkeme mayısa ertelendı.ama adamın raporu var.şikayeti geri almıyor.
    izmit fethıye caddesınde yuruyoduk hanımla beraber ıkı eleman 18-19 yaslarında kufurlu konusuyorlardı ben de saygısızlık yapma lan gormuyomusun aıle gecıyo yoldan deyınce.tabı genc arkadasın bırı cıktı s...git lan sana mı soracam sendenmı ogrenecem saygıyı falan dedi.düşük bel kot pantalonu küpe kulagında zibidi.bende bana o cevabı verınce halıyle kafayı caktım serserıye.sonrası zaten caddedeyız polıs damladı karakolda 3-4 saat ıfade verdık cocuk hastahaneye gıttı burnu kırılmıs saglık raporunada durumu işlettırmıs.
    komıser ve mahkemede olsun bana suc duyurunda bulnmalıyıdn adamı dovmemelıydın kanunlar var felan dendi.bakalım sonuc bırdahaki mahkemede ne olacak.
    aynen abı boyle yazdıgım gıbı durum soz konusu ama suc duyurunu gerı almıyorlar.abı cocugun burun gıttı.elınde raporda var bılmıyom ılerdekı mahkemede ne olur.para cezası verılırde o kesın.hastahane ve cocugn ıse gıdemedıgı gunlerın yevmiyesi.hayırlısı aksam mahkemeden cıkınca ıstanbulda işlerım vardı anca kafayı topladım foruma gelebıldım cok merakta kalmıssınız bu kadar sevılmekten dolayı duygularım kabardı.sagolun hepınızı sevıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca bana e-mail yollayan msn mi mesajlarla dolduran anlık ileti atan arkadaslara cok tesekkur ederım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav adamlar kendi aralarinda konusuyormus,napacaksinda karisiyon.
    karismasaydin daha iyi olurdu.bos yere para cezasi yedin iste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar22 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav adamlar kendi aralarinda konusuyormus,napacaksinda karisiyon.
    karismasaydin daha iyi olurdu.bos yere para cezasi yedin iste
    eşinin veya ailenin yanında küfürlü konuşulması seni rahatsız etmezmi?
    ayrıca arkadaş önce bir uyarmış...
    orayı atlama...
    selametle...

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri