Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim yanında hanımın varsa bu tip şeylere mazur kalmamak elde değil...banada hep denk geliyor...allahtan sana verilen cevabı vermiyorlar...verseler bizde mahkemelik olacağız...insanın yanında hanımı olunca lafıda kaldıramıyorsun...
    geçmiş olsun...inşallah yırtarsın kazasız belasız...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim yanında hanımın varsa bu tip şeylere mazur kalmamak elde değil...banada hep denk geliyor...allahtan sana verilen cevabı vermiyorlar...verseler bizde mahkemelik olacağız...insanın yanında hanımı olunca lafıda kaldıramıyorsun...
    geçmiş olsun...inşallah yırtarsın kazasız belasız...
    selametle...
    evet aynen usta mevzuyu cözmüşsün.temennilerin için tekrara sag olasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi devirde yaşıyoruz yaw adama bak hem elini kolunu sallıya sallıya gezicek hem küfür edicek sen bişi yapamıcaksın sen iyisini yapmışsın eline sağlık haketmiş
    sanırım yaptığında az çok nevsi müdafaya giriyor tam bilmiyorum ama geçmiş olsun umarım mahkeme zaman aşımına uğrayıp ceza almadan kurtulursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde başıma geldi bu olay ozaman 17 yaşındaydım bana küfür etti oğlan bende gözüne bi tane sağlam bi yumruk yerleştirdim kick box cu adamız tabi nese şikayetçi oldular 8 ay sonra mahkemede şikayetini almadılar bende haneye tecavüz ettiler şahitlerimde var bende şikayetçi olacam diyince şikayetini geri aldılar inşallah alırlar şikayetini
    Konu Hikmet™ tarafından (08-04-2009 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlı arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar.
    bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
    sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne moderator ne vip nede üye iken sizleri kırmamısımdır.allaha ısmarladık.

Küfürde hakarette olsa şiddet olmamalı bence bu benim düşüncem
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Küfürde hakarette olsa şiddet olmamalı bence bu benim düşüncem
    hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın
    siz merak edmeyin öle bi durumda biz gireriz devreye dostum allah yardımcın olsun inşallah adam şikayetini geri alır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz merak edmeyin öle bi durumda biz gireriz devreye dostum allah yardımcın olsun inşallah adam şikayetini geri alır..
    tesekkur ederım ozgur allah razı olsun.:45:

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri