Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emşerim büyük geçmiş olsun inşaAllah beraat edersin selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildizim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emşerim büyük geçmiş olsun inşaAllah beraat edersin selam ve dua ile
    sagolasın kardesim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Slm

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sagolasın kardesim.
    kardeşim gölcük başiskelede askerdim sen iste senin için 15 yıldır gitmediğim izmite bir daha geleyim dedim ya sonuna kadar seninle birlikteyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim gölcük başiskelede askerdim sen iste senin için 15 yıldır gitmediğim izmite bir daha geleyim dedim ya sonuna kadar seninle birlikteyiz
    izmitimiz/kocaeli paris gibi oldu yeni ust gecıtler yaptılar ustunde restaurantlar var yakında acılacak.alttan e-5 ten arabalar gecıyo sen yukarıda denız manzaralı yemek yyıyosun.saygılar.sagolun desteklerınız ıcın.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var
    kamu amme adamlar yanı devlet 7 yıl dosyayı saklı tutuyor.beraat etsen bıle 7 yıl sonra sıcıl temızlenıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar allah hepınızden razı olsun ben sımdı bızım radyoda işler var daha sonra bu meselelerı supersatforum farklı ile masaya yatıracagız hepımız bırımız,bırımız hepımız ıcın varız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar allah hepınızden razı olsun ben sımdı bızım radyoda işler var daha sonra bu meselelerı supersatforum farklı ile masaya yatıracagız hepımız bırımız,bırımız hepımız ıcın varız.
    Aynen diyorum başka bişey demiyorum :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun inşaaallah bi şey çıkmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sag olasınız. sizleri yanımda gormek bilmek mutluluk ve güç verıyo.

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri