Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın
    program falan faso fiso..bak bı ornek hanı bılgısayarından verılerı programları mp3 ve kayıtlı işlevleri siliyorsunuzda hanı hard dısk bos gozukuyo aslında dolu.kılıtlı bır kapıyı dusun ama kapının acık tarafı bos ardında ıse her sey var.yani bi ergenekonda bıle bos harddısklerı acabıldıler.dıyelımkı statık ıp veya gızleme kosulları kullanıyorsunuz.ama ttnet servıs saglayıcısı senı nasıl uygunsuz sıtelere cocuk ıcerıklı ***** sıtelere gırdıgınde emnıyet buluyorsa buda aynı olay.neyse konu bu degıl ornekleme yaptım.dostlara forum halkına candan tesekkur ederım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

kardeşim dışarıda olmana çok sevindim inşallah bu kötü günleri atlatacaksın
    bir arkadaşım küfürde olsa şiddete hayır demiş kendince haklı olabilir ama eğer allah kimsenin başına vermesin benimde başıma bu tür bir olay gelse senden farklı davranmaz belkide allah korusun daha da ileri gidebilirdim evli barklı insanlarız yolda hiç tanımadığın öküzün biri kalkacak anana avradına söğecek sen hiç bir şey olmamış gibi dönüp arkana gideceksin böyle bir şeyi istesekte yapamayız en azından benim mezhebim o kadar geniş değil formdaki arkadaşlarımında bana katılacağı görüşündeyim adalete yargıya elbetteki saygımız var ama bu konularda maalesef taviz olmuyor hırsız gelecek yatak odan en mahrem yerin içeri girecek ben şiddete hayır diyeceğim yada ooo kardeşim hoş geldin biz uyuyalım sen bak rahatına kafana göre takılmı diyeceğim üzlerek te olsa söylüyorum bazı yerlerde maalesef orman kanunlarını kullanacaksın demem o ki kardeşim sonuna kadar yanındayız ve inşallah adalet terazisi senin yanında olacaktır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim dışarıda olmana çok sevindim inşallah bu kötü günleri atlatacaksın
    bir arkadaşım küfürde olsa şiddete hayır demiş kendince haklı olabilir ama eğer allah kimsenin başına vermesin benimde başıma bu tür bir olay gelse senden farklı davranmaz belkide allah korusun daha da ileri gidebilirdim evli barklı insanlarız yolda hiç tanımadığın öküzün biri kalkacak anana avradına söğecek sen hiç bir şey olmamış gibi dönüp arkana gideceksin böyle bir şeyi istesekte yapamayız en azından benim mezhebim o kadar geniş değil formdaki arkadaşlarımında bana katılacağı görüşündeyim adalete yargıya elbetteki saygımız var ama bu konularda maalesef taviz olmuyor hırsız gelecek yatak odan en mahrem yerin içeri girecek ben şiddete hayır diyeceğim yada ooo kardeşim hoş geldin biz uyuyalım sen bak rahatına kafana göre takılmı diyeceğim üzlerek te olsa söylüyorum bazı yerlerde maalesef orman kanunlarını kullanacaksın demem o ki kardeşim sonuna kadar yanındayız ve inşallah adalet terazisi senin yanında olacaktır!
    aynen kardeş katılıyorum sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emşerim büyük geçmiş olsun inşaAllah beraat edersin selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildizim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emşerim büyük geçmiş olsun inşaAllah beraat edersin selam ve dua ile
    sagolasın kardesim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Slm

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sagolasın kardesim.
    kardeşim gölcük başiskelede askerdim sen iste senin için 15 yıldır gitmediğim izmite bir daha geleyim dedim ya sonuna kadar seninle birlikteyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim gölcük başiskelede askerdim sen iste senin için 15 yıldır gitmediğim izmite bir daha geleyim dedim ya sonuna kadar seninle birlikteyiz
    izmitimiz/kocaeli paris gibi oldu yeni ust gecıtler yaptılar ustunde restaurantlar var yakında acılacak.alttan e-5 ten arabalar gecıyo sen yukarıda denız manzaralı yemek yyıyosun.saygılar.sagolun desteklerınız ıcın.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sag olasınız. sizleri yanımda gormek bilmek mutluluk ve güç verıyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var
    kamu amme adamlar yanı devlet 7 yıl dosyayı saklı tutuyor.beraat etsen bıle 7 yıl sonra sıcıl temızlenıyor.

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri