Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen tamamen haklısın bende olsaydım aynı tepkıyı verırdım aslında ilk duruşmada berrat etmen lazımdı çünkü agır tahrik var
    nasıl derler seriatın kestıgı parmak acımaz.kanunlara yasalara uyacaz.adalet yerını bulacak.hayırlı cumalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mrbrown Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş geçmiş olsun
    sagolun allah benı bu zor gunlerımde dusunenlerden.iyiki varsınız.
    hani bir laf vardır,iyi günün dostu kara günün dostudr.gercek dostluklara bugunlerde ihtiyac duyuluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlı arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar.
    bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
    sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne moderator ne vip nede üye iken sizleri kırmamısımdır.allaha ısmarladık.
    kardeşim geçmiş olsun hiç teleşlanma bu olaysenin başına gelmiş bizimde başımaza gelebilirdi şu anki ortam öyle bi ortamki insan yolda yürürken katil olur .................ya ailen ile gezerken başın belaya giriyor sen kafana takarsan senin için kötü olur kafana takma kardeş en iyisini yapmışsın neyseki dava ertelenmiş böyle olursa karar yüce yargının senden yana olmasını temenni eder kendine iyi bakmanı isteriz ( çünkü formumda sana ihtiyac var ) ben şahsım olarak tekrar geçmiş olsun allaha emanet ol kardeşim herzaman yanındayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı thbbaba1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim geçmiş olsun hiç teleşlanma bu olaysenin başına gelmiş bizimde başımaza gelebilirdi şu anki ortam öyle bi ortamki insan yolda yürürken katil olur .................ya ailen ile gezerken başın belaya giriyor sen kafana takarsan senin için kötü olur kafana takma kardeş en iyisini yapmışsın neyseki dava ertelenmiş böyle olursa karar yüce yargının senden yana olmasını temenni eder kendine iyi bakmanı isteriz ( çünkü formumda sana ihtiyac var ) ben şahsım olarak tekrar geçmiş olsun allaha emanet ol kardeşim herzaman yanındayız
    cok sagolun eksık olmayın.sizler boyle yanımda oldukca cok ıyı oluyorum allah razı olsun.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sarıkanaryam geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli kardeşim,ben kesinlikle senin içeri gireceğine ihtimal vermiyorum.Sen yapılacak olan en iyi hareketi yapmışsın.Gençliğimiz elden gidiyor.Seninde daha evvelki mesajlarında söylediğin gibi zibidi bir gençlik geliyor ne yazıkki.Bu yüzden aklı selim olan bizler bu gibi zibidilerin yaptıkları karşısında sus pus olursak daha vahim durumlarla karşı karşıya kalırız.Bu gibi hareketleri yapanlara haddini bildirelimki meydanı boş sanmasınlar.Ellerine ve kafana sağlık.......
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sarıkanaryam geçmiş olsun.
    Alıntı cihat çapa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli kardeşim,ben kesinlikle senin içeri gireceğine ihtimal vermiyorum.Sen yapılacak olan en iyi hareketi yapmışsın.Gençliğimiz elden gidiyor.Seninde daha evvelki mesajlarında söylediğin gibi zibidi bir gençlik geliyor ne yazıkki.Bu yüzden aklı selim olan bizler bu gibi zibidilerin yaptıkları karşısında sus pus olursak daha vahim durumlarla karşı karşıya kalırız.Bu gibi hareketleri yapanlara haddini bildirelimki meydanı boş sanmasınlar.Ellerine ve kafana sağlık.......
    arkadaslar cok sagolun eksık olmayın.bu hayatta sızler gıbı samımı dostlarım olmasından dolayı gurur duyuyorum hem forumla hem kendımle.saygı ve sevgılerımle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sürprizin en büyüğü tamamen mahkemenın kesın sonucunda beraat ettiğim zaman.inşallah.msnde konustugumuz gıbı yırtacaz bı kac faktör kurtarıyo ama rapor var cocukta bakalım hayırlısı.:49:
    ALLAH ın izniyle beraat edeceğini umuyorum. benim başımada öyle birkaç olay geldi büyük geçmiş olsun.bir avukata danıştınmı onlar ne diyorlar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH ın izniyle beraat edeceğini umuyorum. benim başımada öyle birkaç olay geldi büyük geçmiş olsun.bir avukata danıştınmı onlar ne diyorlar?
    yok avukat olayına gırmedım ben avukatlarada fazla guvenmem.degılmı onca ıscı haklı ıken mahkeme oncesı ısverenle el şıkışan onca tuyu bıtmemıs yetımın hakkını yıyen avukat.yanı hepsı oyle olmasada ben guvenmıyorum kendı kapatısem yeter.
    abı bu arada ıyı dıleklerın ıcın sagolasın.

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri