Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav içeri alınsaydı zaten kavgayı ettiği zaman alınırdı 3veya 4 duruşma sürer sonra para cezasına cevrilir. he içerde değil zaten. türkiyede kimler dışarıda dolaşıo.
    evet dunn zaten ben bu mesajı yazerken dısarıdaydım zaten içerde olsam yazmam imkansız.ama tabıkı olayın ılk anında 3-4 saat karakolda ifade verdık.dunku mahkemede ıse ertelendı bır ay sonraya bakalım ıkıncısınde ne olacak.allah sevende sevmeyendende razı olsun ama cok sevenımız varmıs.
    saygılarımla yıne bu platforumda tum uye lerle bırlık beraberlık ıcerınde olmak gurur verıcı bızım forum askımız her daım dostluk kardeslık yurtluk tan dogan ısıktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mahkemeye çıktınmı? ne oldu?
    selam arkadslar.hepınıze tek tek tesekkur ederım allah razı olsun.benı mutlu edıp moralımı yuksek tuttunuz.ne kadar tesekkur etsem azdır.
    dun mahkeme mayısa ertelendı.ama adamın raporu var.şikayeti geri almıyor.
    izmit fethıye caddesınde yuruyoduk hanımla beraber ıkı eleman 18-19 yaslarında kufurlu konusuyorlardı ben de saygısızlık yapma lan gormuyomusun aıle gecıyo yoldan deyınce.tabı genc arkadasın bırı cıktı s...git lan sana mı soracam sendenmı ogrenecem saygıyı falan dedi.düşük bel kot pantalonu küpe kulagında zibidi.bende bana o cevabı verınce halıyle kafayı caktım serserıye.sonrası zaten caddedeyız polıs damladı karakolda 3-4 saat ıfade verdık cocuk hastahaneye gıttı burnu kırılmıs saglık raporunada durumu işlettırmıs.
    komıser ve mahkemede olsun bana suc duyurunda bulnmalıyıdn adamı dovmemelıydın kanunlar var felan dendi.bakalım sonuc bırdahaki mahkemede ne olacak.
    aynen abı boyle yazdıgım gıbı durum soz konusu ama suc duyurunu gerı almıyorlar.abı cocugun burun gıttı.elınde raporda var bılmıyom ılerdekı mahkemede ne olur.para cezası verılırde o kesın.hastahane ve cocugn ıse gıdemedıgı gunlerın yevmiyesi.hayırlısı aksam mahkemeden cıkınca ıstanbulda işlerım vardı anca kafayı topladım foruma gelebıldım cok merakta kalmıssınız bu kadar sevılmekten dolayı duygularım kabardı.sagolun hepınızı sevıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca bana e-mail yollayan msn mi mesajlarla dolduran anlık ileti atan arkadaslara cok tesekkur ederım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence suat kardeşimiz bu akşam bir süpriz yapacak ve aramıza gelicek
    sürprizin en büyüğü tamamen mahkemenın kesın sonucunda beraat ettiğim zaman.inşallah.msnde konustugumuz gıbı yırtacaz bı kac faktör kurtarıyo ama rapor var cocukta bakalım hayırlısı.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav adamlar kendi aralarinda konusuyormus,napacaksinda karisiyon.
    karismasaydin daha iyi olurdu.bos yere para cezasi yedin iste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim yanında hanımın varsa bu tip şeylere mazur kalmamak elde değil...banada hep denk geliyor...allahtan sana verilen cevabı vermiyorlar...verseler bizde mahkemelik olacağız...insanın yanında hanımı olunca lafıda kaldıramıyorsun...
    geçmiş olsun...inşallah yırtarsın kazasız belasız...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim yanında hanımın varsa bu tip şeylere mazur kalmamak elde değil...banada hep denk geliyor...allahtan sana verilen cevabı vermiyorlar...verseler bizde mahkemelik olacağız...insanın yanında hanımı olunca lafıda kaldıramıyorsun...
    geçmiş olsun...inşallah yırtarsın kazasız belasız...
    selametle...
    evet aynen usta mevzuyu cözmüşsün.temennilerin için tekrara sag olasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi devirde yaşıyoruz yaw adama bak hem elini kolunu sallıya sallıya gezicek hem küfür edicek sen bişi yapamıcaksın sen iyisini yapmışsın eline sağlık haketmiş
    sanırım yaptığında az çok nevsi müdafaya giriyor tam bilmiyorum ama geçmiş olsun umarım mahkeme zaman aşımına uğrayıp ceza almadan kurtulursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar22 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav adamlar kendi aralarinda konusuyormus,napacaksinda karisiyon.
    karismasaydin daha iyi olurdu.bos yere para cezasi yedin iste
    eşinin veya ailenin yanında küfürlü konuşulması seni rahatsız etmezmi?
    ayrıca arkadaş önce bir uyarmış...
    orayı atlama...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur.
    LEBEN ?

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri