Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Allah a Emanet Olun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde başıma geldi bu olay ozaman 17 yaşındaydım bana küfür etti oğlan bende gözüne bi tane sağlam bi yumruk yerleştirdim kick box cu adamız tabi nese şikayetçi oldular 8 ay sonra mahkemede şikayetini almadılar bende haneye tecavüz ettiler şahitlerimde var bende şikayetçi olacam diyince şikayetini geri aldılar inşallah alırlar şikayetini
    Konu Hikmet™ tarafından (08-04-2009 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet dunn zaten ben bu mesajı yazerken dısarıdaydım zaten içerde olsam yazmam imkansız.ama tabıkı olayın ılk anında 3-4 saat karakolda ifade verdık.dunku mahkemede ıse ertelendı bır ay sonraya bakalım ıkıncısınde ne olacak.allah sevende sevmeyendende razı olsun ama cok sevenımız varmıs.
    saygılarımla yıne bu platforumda tum uye lerle bırlık beraberlık ıcerınde olmak gurur verıcı bızım forum askımız her daım dostluk kardeslık yurtluk tan dogan ısıktır.
    sen gene iyisin beni bi aldılar karakola saat akşam 7 idi gece 12 de bıraktılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlı arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar.
    bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
    sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne moderator ne vip nede üye iken sizleri kırmamısımdır.allaha ısmarladık.

Küfürde hakarette olsa şiddet olmamalı bence bu benim düşüncem
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Küfürde hakarette olsa şiddet olmamalı bence bu benim düşüncem
    hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sımdı hayat farklı olmaya basladı bız turkler gıtgıde sertlesıyoruz kızgın mılletız.bız yıne ıyıyız gık desen sılahı dayarlar bu zamanda.ne olacak memlekette krız var para yok daha sayamadıgım neler var neler.sabır etmek tahammul etmek o kadar kolay degıl.aff edersın kufuru ben kaldıramam bunu bana bırı forumda yapsa ıp nosundan bulurum yerını adsl abonelık verılerı var.neyse gorusunuze saygılıyım.umarım boyle bır durumla karsılasmazsınız.

iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar

kardeşim dışarıda olmana çok sevindim inşallah bu kötü günleri atlatacaksın
    bir arkadaşım küfürde olsa şiddete hayır demiş kendince haklı olabilir ama eğer allah kimsenin başına vermesin benimde başıma bu tür bir olay gelse senden farklı davranmaz belkide allah korusun daha da ileri gidebilirdim evli barklı insanlarız yolda hiç tanımadığın öküzün biri kalkacak anana avradına söğecek sen hiç bir şey olmamış gibi dönüp arkana gideceksin böyle bir şeyi istesekte yapamayız en azından benim mezhebim o kadar geniş değil formdaki arkadaşlarımında bana katılacağı görüşündeyim adalete yargıya elbetteki saygımız var ama bu konularda maalesef taviz olmuyor hırsız gelecek yatak odan en mahrem yerin içeri girecek ben şiddete hayır diyeceğim yada ooo kardeşim hoş geldin biz uyuyalım sen bak rahatına kafana göre takılmı diyeceğim üzlerek te olsa söylüyorum bazı yerlerde maalesef orman kanunlarını kullanacaksın demem o ki kardeşim sonuna kadar yanındayız ve inşallah adalet terazisi senin yanında olacaktır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim dışarıda olmana çok sevindim inşallah bu kötü günleri atlatacaksın
    bir arkadaşım küfürde olsa şiddete hayır demiş kendince haklı olabilir ama eğer allah kimsenin başına vermesin benimde başıma bu tür bir olay gelse senden farklı davranmaz belkide allah korusun daha da ileri gidebilirdim evli barklı insanlarız yolda hiç tanımadığın öküzün biri kalkacak anana avradına söğecek sen hiç bir şey olmamış gibi dönüp arkana gideceksin böyle bir şeyi istesekte yapamayız en azından benim mezhebim o kadar geniş değil formdaki arkadaşlarımında bana katılacağı görüşündeyim adalete yargıya elbetteki saygımız var ama bu konularda maalesef taviz olmuyor hırsız gelecek yatak odan en mahrem yerin içeri girecek ben şiddete hayır diyeceğim yada ooo kardeşim hoş geldin biz uyuyalım sen bak rahatına kafana göre takılmı diyeceğim üzlerek te olsa söylüyorum bazı yerlerde maalesef orman kanunlarını kullanacaksın demem o ki kardeşim sonuna kadar yanındayız ve inşallah adalet terazisi senin yanında olacaktır!
    aynen kardeş katılıyorum sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi hoş diyosunda abi birsürü ip gizleme programları var ip gizleyip forumda sana küfür edederlerse nasıl bulacan yerini bide ip nosunu buldun diyelim yerini nasıl bulacan internet sağlayıcısında çalışan yakının mı var senın
    siz merak edmeyin öle bi durumda biz gireriz devreye dostum allah yardımcın olsun inşallah adam şikayetini geri alır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz merak edmeyin öle bi durumda biz gireriz devreye dostum allah yardımcın olsun inşallah adam şikayetini geri alır..
    tesekkur ederım ozgur allah razı olsun.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    program falan faso fiso..bak bı ornek hanı bılgısayarından verılerı programları mp3 ve kayıtlı işlevleri siliyorsunuzda hanı hard dısk bos gozukuyo aslında dolu.kılıtlı bır kapıyı dusun ama kapının acık tarafı bos ardında ıse her sey var.yani bi ergenekonda bıle bos harddısklerı acabıldıler.dıyelımkı statık ıp veya gızleme kosulları kullanıyorsunuz.ama ttnet servıs saglayıcısı senı nasıl uygunsuz sıtelere cocuk ıcerıklı ***** sıtelere gırdıgınde emnıyet buluyorsa buda aynı olay.neyse konu bu degıl ornekleme yaptım.dostlara forum halkına candan tesekkur ederım.

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri