Uruguaylý yýldýz, Brezilya’nýn Globoesporte gazetesine verdiði demeçte, yönetimin takýmda kalmasý için kendisine çok cazip öneriler getirdiðini söyledi, “Ancak son derbide yaþanan olaylardan sonra Fenerbahçe’den ayrýlma zamaným geldi. Bu herkes için iyi olacak” dedi
Fenerbahçe’de sezon sonu sözleþmesi bitecek olan Lugano, Brezilya basýnýna çarpýcý açýklamalar yaptý.
Globoesporte Gazetesi’ne konuþan Uruguaylý yýldýz, Galatasaray derbisinde çýkan olaylardan dolayý çok üzgün olduðunu, ancak kendisine yargýsýz infaz yapýldýðýný kaydetti, “Sanýrým Fenerbahçe’den ayrýlma zamaný geldi” dedi.
Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan aðýr bir ceza almasý gündemde olan Lugano, Ýtalya’dan Juventus, Roma ve Lazio kulüplerinin kendisine teklifte bulunduðunu ve bunlarý deðerlendirmeye aldýðýný da sözlerine ekledi. Fenerbahçe Yönetimi ile taraftarlarýn kendisine daima sahip çýktýklarýný ve sarý-lacivertli kulüpte devam etmesi için kendisine çok cazip öneriler sunulduðunu kaydeden Uruguaylý yýldýz, “Ancak ben Türkiye’deki miladýmý tamamladým. Hem benim, hem de herkes için Fenerbahçe’den gitmenin yararlý olacaðýný düþünüyorum” ifadelerini kullandý.
Ýtalya’da oynamayý çok istediðini, menajerinin de bu doðrultuda çalýþmalarýný sürdürdüðünü söyleyen Lugano, “Öyle tahmin ediyorum ki, önümüzdeki birkaç hafta içinde önemli geliþmeler olacak ve yeni sezonda hangi takýmýn formasýný giyeceðim netleþecek” diye konuþtu.
Bu arada Uruguay basýný, derbi maçta kýrmýzý kart gören Lugano’ya sahip çýktý. Lugano’nun karnýnýn ýsýrýldýðýný, yüzüne týrmýklar atýldýðýný yazan gazeteler, Türk basýnýnýn tek sorumlu olarak bu oyuncuyu göstermeye çalýþtýðýný belirttiler.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Evet katýlýyorum üstat. Hakemlerin gözünden kaçýyordu bezen yaptýklarý.

Yer imleri