Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Lugano veda etti!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lugano veda etti!

Uruguaylý yýldýz, Brezilya’nýn Globoesporte gazetesine verdiði demeçte, yönetimin takýmda kalmasý için kendisine çok cazip öneriler getirdiðini söyledi, “Ancak son derbide yaþanan olaylardan sonra Fenerbahçe’den ayrýlma zamaným geldi. Bu herkes için iyi olacak” dedi

Fenerbahçe’de sezon sonu sözleþmesi bitecek olan Lugano, Brezilya basýnýna çarpýcý açýklamalar yaptý.

Globoesporte Gazetesi’ne konuþan Uruguaylý yýldýz, Galatasaray derbisinde çýkan olaylardan dolayý çok üzgün olduðunu, ancak kendisine yargýsýz infaz yapýldýðýný kaydetti, “Sanýrým Fenerbahçe’den ayrýlma zamaný geldi” dedi.
    Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan aðýr bir ceza almasý gündemde olan Lugano, Ýtalya’dan Juventus, Roma ve Lazio kulüplerinin kendisine teklifte bulunduðunu ve bunlarý deðerlendirmeye aldýðýný da sözlerine ekledi. Fenerbahçe Yönetimi ile taraftarlarýn kendisine daima sahip çýktýklarýný ve sarý-lacivertli kulüpte devam etmesi için kendisine çok cazip öneriler sunulduðunu kaydeden Uruguaylý yýldýz, “Ancak ben Türkiye’deki miladýmý tamamladým. Hem benim, hem de herkes için Fenerbahçe’den gitmenin yararlý olacaðýný düþünüyorum” ifadelerini kullandý.
    Ýtalya’da oynamayý çok istediðini, menajerinin de bu doðrultuda çalýþmalarýný sürdürdüðünü söyleyen Lugano, “Öyle tahmin ediyorum ki, önümüzdeki birkaç hafta içinde önemli geliþmeler olacak ve yeni sezonda hangi takýmýn formasýný giyeceðim netleþecek” diye konuþtu.
    Bu arada Uruguay basýný, derbi maçta kýrmýzý kart gören Lugano’ya sahip çýktý. Lugano’nun karnýnýn ýsýrýldýðýný, yüzüne týrmýklar atýldýðýný yazan gazeteler, Türk basýnýnýn tek sorumlu olarak bu oyuncuyu göstermeye çalýþtýðýný belirttiler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gidene güle güle,ardýna bile bakma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alýntý airman06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gidene güle güle,ardýna bile bakma
    aynen bence de. bu kim olursa olsun ister GSli ister BJKli ister FBli. giden gitsin biz önümüze bakalým...........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizlere inanamýyorum.bana göre lugano fenere gelmiþ en iyi futbolculardan birisi..her maç adamýn kan çýkmadýk yeri yok.her sezon 8-10 gol atýyor.delikanlý gibi erkek oyunu oynuyor.hýrsýndan gözleri pörtleyip,aðzýndan salyalar saçýlýyor,sizde tutup gidene güle güle diyebiliyorsunuz..lýght bi fener isteyenler kalanlarla gurur duysunlar.onun gitmesi canýmýzý çok yakar.ben þahsen çok üzülürüm.son 5 yýl içinde bi gelenlere bakýn ,birde gidenlere......hala anlamýyorsunuz deðil mi?????????????????????????????????????????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben gs lý olarak fenerbahçe adýna sevindim erkek oyunu oynamak aðzýndan köpükler çýkarak her þeye itiraz etmek deðil sabri ve böyle erkekler olacaksa olmaz olsun orasý bir futbol sahasý fb gs lý bjk li kim olursa olsun eðer sahada tek bir kural var top oynamak efendice görevini yapýp alýnterini formaya akýtmak ama maalesef son zamanlarda futbol hariç sahada her mücadeleyi görüyoruz kick boks judo güreþ en yeni küfürler artstlik pozlar hep bizimkilerde dedim ya arkadaþlar metin oktaylar lefterler þenollar can bartular kolay yetiþmiyor demekki mükemmel futbolcu olmak sadece top oynamaklada olmuyor saygýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cirkef topculardan býrýydý fenerbahce bence karlý bu ýste
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bakiyorumda memnun olanarin tümü G.s li.Oysa kendi takimlarinda da ayni mayadan bir degil daha fazlasi var.Bir kisi sabriyi yazmis .Emre ,ayhan,ümit bunlarin zopu ayni katagoride 5 asagi 5 yukari.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cirkef topculardan býrýydý fenerbahce bence karlý bu ýste
    Evet katýlýyorum üstat. Hakemlerin gözünden kaçýyordu bezen yaptýklarý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmety1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hýrsýndan gözleri pörtleyip,aðzýndan salyalar saçýlýyor,

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri