REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: *** sorunu :S ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart *** sorunu :S ?

Arkadaşlar Ksc 511 z cihazım var. Animasyonlu yazılımı var. sarı menü yapınca ke y menüsü acılıyordu . :S ama dün bişey oldu ve sarı menü yapınca receiver kitleniyor...

Bi stream yazılımı atıyım diyorum.. ?

Bi yardımcı olursanız sevinirim

Ne dersiniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel KK+ yada softcam yukleyıp tekara deneyın arkadaşım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi stream yazılımı varsa atabilirmisnz? kanal listesiyle beraber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bi stream yazılımı varsa atabilirmisnz? kanal listesiyle beraber

arkadaşım stream bölumunde yazılım var biraz araştırma yaparsan iyi olur ama dediğim gibi softcam atarsan sorun duzxelır gıbıme gelıo ayrıca forumda kanal listesı ve yazılımların hepsı var burdan bişi atmaya gerek yok bölumlere bakman yeterlı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya benim bu receiver gitti yeni bi tane aldım sunny AT10055 Fta 10.41.5c.10
    buna atabiliceğim bi yazılım verirmisinz ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya benim bu receiver gitti yeni bi tane aldım sunny AT10055 Fta 10.41.5c.10
    buna atabiliceğim bi yazılım verirmisinz ??

aşağıdaki linkte guncel yazılımlar mevcut.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyle atıcam bu yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyle atıcam bu yazılımı
    Açıklamaları okursan gerekli herşeyi bulabilirsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PC ' den yüklemeli yazılımları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazınıza yükleyebilirsiniz..!
    bu yazıyor ama :S ondan pek anlamadım . diğer receiver de kup 230 la atıyorduk. bunda öyle bişey yok mu !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazıyor ama :S ondan pek anlamadım . diğer receiver de kup 230 la atıyorduk. bunda öyle bişey yok mu !
    Yok arkadaşım ne yazıyorsa o, bu cihazlar ali chiplidir haliyle loaderıda farklı..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri