REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Einstein ve şoförü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Einstein ve şoförü

Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a;

"Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve artık neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum" demiş.

Einstein gülümseyerek ona bir öneride bulunmuş:

"Peki, şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar.", "o halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen yap konuşmayı, ben de arka sırada seni dinlerim."

Şoför, gerçekten çok başarılı bir konuşma yapmış ve sorulan tüm soruları doğru yanıtlamış. Tam yerine oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış bir soru sormuş. Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye dönüp:

"Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip" demiş.

Sonra da salonun arkasında oturan Einstein'ı işaret ederek şöyle devam etmiş:

"Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu, göreceksiniz, o bile yanıtlayacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehe iyi kıvırmış desene

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler...
    güzeldi...
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazen bizlerede öğretmeni sınamak maksatlı veliler tarafından gönderilen sorular olur. Bilirsiniz, ucu başı, sonu olmayan sorulardır. Bizde bir soruya, birde soruyu getiren öğrenciye bakarız. Bu soruyu bu öğrencinin hazırlayıp getirmesi mümkün değil. Çünkü öğrenci "Örtmenim, bu soruyu ben bulup getirdim" der. Bizde getirdiği soruyu ona evde hazırlaması için ödev olarak veririz. Bu da tıpkı onun gibi. Bizlerden mi öğrenmişler ne? Paylaşım için çok teşekkürler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahudi einstein e karşı bizim de sn.prof.oktay sinanoğlu muz var.fizik matematik kimya moleküler biyoloji dehası olup en son odtü ye konferans içingittiğinde içeri sokulmamıştır.saygılar
    not:hoca her pazar saat 11.15 te ulusal kanaldadır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri