Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Einstein ve þoförü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10 Einstein ve þoförü

Einstein konferanslarýna hep özel þoförü ile gidermiþ. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çýktýklarý bir gün þoförü Einstein'a;

"Efendim, uzun zamandýr siz konuþmanýzý yaparken ben de arka sýralarda oturup sizi dinliyorum ve artýk neredeyse söyleyeceðiniz her þeyi kelimesi kelimesine biliyorum" demiþ.

Einstein gülümseyerek ona bir öneride bulunmuþ:

"Peki, þimdi gideceðimiz yerde beni hiç tanýmýyorlar.", "o halde bugün palto ve þapkalarýmýzý deðiþtirelim, benim yerime sen yap konuþmayý, ben de arka sýrada seni dinlerim."

Þoför, gerçekten çok baþarýlý bir konuþma yapmýþ ve sorulan tüm sorularý doðru yanýtlamýþ. Tam yerine oturacaðý sýrada bir kiþi, o güne kadar konferansta sorulmamýþ bir soru sormuþ. Þoför, hiç duraksamadan soruyu soran kiþiye dönüp:

"Böylesine basit bir soruyu sormanýz gerçekten çok garip" demiþ.

Sonra da salonun arkasýnda oturan Einstein'ý iþaret ederek þöyle devam etmiþ:

"Þimdi size arka sýrada oturan þoförümü çaðýracaðým ve sorduðunuz soruyu, göreceksiniz, o bile yanýtlayacak."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehe iyi kývýrmýþ desene

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaþým için teþekkürler...
    güzeldi...
    selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bazen bizlerede öðretmeni sýnamak maksatlý veliler tarafýndan gönderilen sorular olur. Bilirsiniz, ucu baþý, sonu olmayan sorulardýr. Bizde bir soruya, birde soruyu getiren öðrenciye bakarýz. Bu soruyu bu öðrencinin hazýrlayýp getirmesi mümkün deðil. Çünkü öðrenci "Örtmenim, bu soruyu ben bulup getirdim" der. Bizde getirdiði soruyu ona evde hazýrlamasý için ödev olarak veririz. Bu da týpký onun gibi. Bizlerden mi öðrenmiþler ne? Paylaþým için çok teþekkürler.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahudi einstein e karþý bizim de sn.prof.oktay sinanoðlu muz var.fizik matematik kimya moleküler biyoloji dehasý olup en son odtü ye konferans içingittiðinde içeri sokulmamýþtýr.saygýlar
    not:hoca her pazar saat 11.15 te ulusal kanaldadýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri