REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ıp çakışması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ıp çakışması

arkadaşlar akşam klavyemi değiştikten sonra bir sorunla karşılaştım dreambox'la bilgsayrın ip leri çakışıyor biri çalışırken diğeri çalışmıyor klavye ile ne alakası olabilir anlıyamadım klavyeyi değişmeden önce böyle bir sorunum yoktu.????:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

enteresan yapmaması lazım.
    oldsmann usta bir yorum getirir diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bunun klavyeyle alakası yok pc yı yenıden başlattıysan bu şekilde çakışmlara olabilir. yapman gereken dreame elle ıp ver barı kafanı yormasın sabıt ıp olması daha iyi olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya hakatten kafayı yicem eski klavyeyi takıyorum sorun yok çok enteresan bu konuyu araştıracam ne alaka anlıyamadım banada mantık dışı geliyor ama.????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya hakatten kafayı yicem eski klavyeyi takıyorum sorun yok çok enteresan bu konuyu araştıracam ne alaka anlıyamadım banada mantık dışı geliyor ama.????

arkadaşım ıp çakıştı dıe bu kadar yorma kafayı mantıklı bır cevap bulmada zor. dreame elle ıp vermek kolay zaten olmasıda gereken budur dream ıp statık olursa daha ıyı olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler volkan kardeşim ama hakkatten çok merak ettim nedenini...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler volkan kardeşim ama hakkatten çok merak ettim nedenini...
    modemın usb girişini kullanıonmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır volkan kardeşim kullanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah allah böyle sorunu ilkdefa duyuyorum ama sen garanti olarak format at pc ye belki düzelir ben her sorunda format atıyorum düzeliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah allah böyle sorunu ilkdefa duyuyorum ama sen garanti olarak format at pc ye belki düzelir ben her sorunda format atıyorum düzeliyor
    ya arkadaşım nasıl bir mantık basit bir ip çakışması nedenı ile formatmı atılırmış. sen o şekil her sorunda format atmaya devam edersen yakında alırsın elıne haddıskı.

lütfen burda konu hakkında bilgin varsa paylaş bu şekil yanlış yönlendırmelerde bulunma

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri