Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: ýp çakýþmasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ýp çakýþmasý

arkadaþlar akþam klavyemi deðiþtikten sonra bir sorunla karþýlaþtým dreambox'la bilgsayrýn ip leri çakýþýyor biri çalýþýrken diðeri çalýþmýyor klavye ile ne alakasý olabilir anlýyamadým klavyeyi deðiþmeden önce böyle bir sorunum yoktu.????:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enteresan yapmamasý lazým.
    oldsmann usta bir yorum getirir diye düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bunun klavyeyle alakasý yok pc yý yenýden baþlattýysan bu þekilde çakýþmlara olabilir. yapman gereken dreame elle ýp ver barý kafaný yormasýn sabýt ýp olmasý daha iyi olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya hakatten kafayý yicem eski klavyeyi takýyorum sorun yok çok enteresan bu konuyu araþtýracam ne alaka anlýyamadým banada mantýk dýþý geliyor ama.????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya hakatten kafayý yicem eski klavyeyi takýyorum sorun yok çok enteresan bu konuyu araþtýracam ne alaka anlýyamadým banada mantýk dýþý geliyor ama.????

arkadaþým ýp çakýþtý dýe bu kadar yorma kafayý mantýklý býr cevap bulmada zor. dreame elle ýp vermek kolay zaten olmasýda gereken budur dream ýp statýk olursa daha ýyý olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler volkan kardeþim ama hakkatten çok merak ettim nedenini...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler volkan kardeþim ama hakkatten çok merak ettim nedenini...
    modemýn usb giriþini kullanýonmu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr volkan kardeþim kullanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah allah böyle sorunu ilkdefa duyuyorum ama sen garanti olarak format at pc ye belki düzelir ben her sorunda format atýyorum düzeliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    allah allah böyle sorunu ilkdefa duyuyorum ama sen garanti olarak format at pc ye belki düzelir ben her sorunda format atýyorum düzeliyor
    ya arkadaþým nasýl bir mantýk basit bir ip çakýþmasý nedený ile formatmý atýlýrmýþ. sen o þekil her sorunda format atmaya devam edersen yakýnda alýrsýn elýne haddýský.

lütfen burda konu hakkýnda bilgin varsa paylaþ bu þekil yanlýþ yönlendýrmelerde bulunma

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri