REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: full hd yayınlar ne zaman başlıyacak ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha full hd yayınlar ne zaman başlıyacak ?

türkiyede türksatta kanal d nin hd yayınları var bu yayınlar hd ready mi olarak yoksa fullhd olarak mı izleniyor? tabii abonelikle şunuda merak ediyorum teknosada lcd satan eleman bana yayınların sadece hd ready oldunu ilerde full hd olarak yayınlanıcanı söyledi net bir bilgisi olanlardan yardım herkeze saygılarımla:49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim yerel dizilerin bir çoğunu full hd olarak veriyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum bende ora at 5010 dcı uydu cihazı var buna nasıl versiyon atarım yardımcı olabilirmisiniz lütfen... sayın adminler yardım lütfen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokhandeniz81 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum bende ora at 5010 dcı uydu cihazı var buna nasıl versiyon atarım yardımcı olabilirmisiniz lütfen... sayın adminler yardım lütfen...
    Sunny veya kaon bölümünden yardım alabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok tesekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fullhd ile hd ready arasındaki fark nedir arkadaşlar
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fullhd ile hd ready arasındaki fark nedir arkadaşlar
    1366x768 Çözünürlük HD READY

1920x1080 Çözünürlük-FULL HD

Yani full hd yayında ekrandaki pixel sayısı daha fazla daha detaylı net görüntü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Full Hd diye bir yayın sistemi yoktur HD ve Full HD Muhabbeti Tv üreticilerinin satış politikası için yapılmış bir uygulamadır. HD yayın 1920*1080 çözünürlüktedir. Eğer kullandığınız Tv bu çözünürlüğü içeriyorsa Tv niz Full Hd dir ve yayını tam çözünürlükte izlersiniz. Tv niz 1366*768 çözünürlüğü içeriyorsa Hd yayını piksel kaybı ile izlersiniz bu Tv lerede Hd Ready deniyor.Bu konu vatandaşın kafasını karıştırıyor aslında çok lüzumsuz bir konu çünki Hd yayınlar şifreli Full Hd bir tv almanız yetmiyor Digitürk Hd yada Hd smart almanız gerekiyor dolayısıyle şifresiz Hd yayın ne zaman başlarsa o zaman seyredilebilir. Saygılarımla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri