Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satlık Dreambox500s 1.kalite

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Satlık Dreambox500s 1.kalite

Satlık Dreambox500s 1.kalite 2 aylık hiç bi sorunu yoktur 170 ytl

Konu senol_30 tarafından (09-04-2009 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıdaki linki bir incele istersen ikinci el satıon ama senın fıyat daha yuksek. klonlarda artık birnci sınıf dıe bişi yok o sadece piyasadakı bır kandırmaca.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@volkan kardeş ben bunu 220 teleye aldım digitalborsadan sıkıştım satıyorum yoksa inanın satmam cihaz tertemiz alalı 2ay oldu malum şartlar geregi yoksa inanın satmam
    alan arkadaşda memnun olmazsa herşeye razıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @volkan kardeş ben bunu 220 teleye aldım digitalborsadan sıkıştım satıyorum yoksa inanın satmam cihaz tertemiz alalı 2ay oldu malum şartlar geregi yoksa inanın satmam
    alan arkadaşda memnun olmazsa herşeye razıyım
    arkadaşım ben sana birşey demiyorum sonuç olarak cıhazın 2 el olmuş artık ne kadar temızde olsa ikinci el. birde şu an sıfırı 180 tlye satılırken senın fıyat yuksek oluo o fiyata satman ımkansız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar fiyatı enson 170 tl indirdim
    Konu senol_30 tarafından (09-04-2009 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istediğin fiyat çok yüksek aşağı çekersen düşünebiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 130 tl verirsen hemen alırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

candan45 eger 130 ytl ye varsa getir ben alim ayıp be kardeşim bu kadar fiyat düşürlmez sen git en iyisi 200 ytl ye olan yerden al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bukadarda olmaz kardeş ben 220 ye aldım alalı daha ikiay oldu klasın ozaman nediyeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım haklısın ama 2.el piyasası hep böyle.malı dükkandan cıkardınmı gecmiş olsun.ve genel olarak söylüyorum,istisna cihazlar hariç ister 1 gün kullan ister 1 sene çok farketmez neticede 2.el işlemi görür.ve yarı fiyat a düşer
    tavsiyem netteki 2.el açık arttırma sitelerine koy istersen ama arkadasın verdiği fiyatı bile zor görür.bencede imkanın varsa ve ihtiyaçtan satıyorsan satma,ama bunu satıp üst model bakarım diyorsan üçe beş e bakmadan elinden çıkar derim.
    sağlıcakla
    bende ,1 aydır dm 600 pvr kovalıyorum.ama cihazın 2 eli hemen hemen yok gibi.alan zor satıyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri