ellerine ve emeğine sağlık
ellerine ve emeğine sağlık
sevgili üstatlar 12 03 a5 fail hatası veriyor diğerlerini yükledim fail vermiyor saygılarımla
Ustam H/W 16.00.A1 i yükledim.Disco,NBA,SRG,Multiler hepsi ok.D+ bende yok deneyemedim.Emeğine sağlık harika iş çıkarmışsın sağol.![]()
![]()
Ha unutmadan söyleyim sistemin içine girmek için şifre giremeyenler sistemin üzerine gelin ok.yapın şifre yazma bölümü açıldımı kırmızı+yeşil+sarı+mavi yapın şifre 0000 oluyor bilginize.
Konu umsado tarafından (19-03-2006 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
yazılımı yükleyen arkadaşlar next 7600 12.A3.05 makinama yükleyeceğim d+ lar polsatlar açıyormu yüklemek istiyorum yazılımı bilgi verirmisiniz saygılarımla
merhaba ben yazılımı yükledim ama d+ları açmadım güncel softcamıda yüklememe rahmen keylerde doğru ama açılmadı next 7600 hispadaki d+ları nasıl seyredebilirim saygılar,
lütfen yardımcı olurmusunuz d+lar açmıyor bu yazılım yüklü keyler doğru ne yapmam gerekiyor saygılarımla,
BU YAZILIMLARDA D+ AÇMAZ ....
her ne kadar d+ keyleri cas penceresin de görünsede rsa keyler değiştiği için açmaz. yeni tarihli d+ yazılımı yüklemeniz gerekir...şu an next2005 yazılımlarında 20.03.2006 tarihinden itibaren d+ lar çalışmıyor bilginize....
saygılarımla......
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için o zaman ne yapmam gerkiyor kaona mı dönüm şu anda en son senin yazılımın var başka bir yerde yazılımda yok bana yardımcı olurmusun ne yapmalıyım seyretmek için saygılar,
Next YE-25000 POLSAT OK 21 Mart 2006 YAZILIMLARI
Polsat,hispasat,OKEY
Konu Nakkus tarafından (18-09-2006 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.
Sağol Romon teşekkürler (NEXT_YE-2005DCIAZ_HW-12.03.A5) yine yok ne oldu bu yazılımlara ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri