işte bomba next2005 disco yazılımları 19.03.2006
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
işte bomba next2005 disco yazılımları 19.03.2006
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Konu Nakkus tarafından (18-09-2006 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler ugurcavdar...
ellerine ve emeğine sağlık
sevgili üstatlar 12 03 a5 fail hatası veriyor diğerlerini yükledim fail vermiyor saygılarımla
Ustam H/W 16.00.A1 i yükledim.Disco,NBA,SRG,Multiler hepsi ok.D+ bende yok deneyemedim.Emeğine sağlık harika iş çıkarmışsın sağol.![]()
![]()
Ha unutmadan söyleyim sistemin içine girmek için şifre giremeyenler sistemin üzerine gelin ok.yapın şifre yazma bölümü açıldımı kırmızı+yeşil+sarı+mavi yapın şifre 0000 oluyor bilginize.
Konu umsado tarafından (19-03-2006 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
yazılımı yükleyen arkadaşlar next 7600 12.A3.05 makinama yükleyeceğim d+ lar polsatlar açıyormu yüklemek istiyorum yazılımı bilgi verirmisiniz saygılarımla
merhaba ben yazılımı yükledim ama d+ları açmadım güncel softcamıda yüklememe rahmen keylerde doğru ama açılmadı next 7600 hispadaki d+ları nasıl seyredebilirim saygılar,
lütfen yardımcı olurmusunuz d+lar açmıyor bu yazılım yüklü keyler doğru ne yapmam gerekiyor saygılarımla,
BU YAZILIMLARDA D+ AÇMAZ ....
her ne kadar d+ keyleri cas penceresin de görünsede rsa keyler değiştiği için açmaz. yeni tarihli d+ yazılımı yüklemeniz gerekir...şu an next2005 yazılımlarında 20.03.2006 tarihinden itibaren d+ lar çalışmıyor bilginize....
saygılarımla......
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için o zaman ne yapmam gerkiyor kaona mı dönüm şu anda en son senin yazılımın var başka bir yerde yazılımda yok bana yardımcı olurmusun ne yapmalıyım seyretmek için saygılar,
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri