Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: next ye 2000 x ci plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aatamann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkur ederım arkadaslar!! cok mutluyum oldu ma yalnız ntv sporu ızleymemıyorum!! bunu arastırıcam sitede umarım bulurum...
    kumandadan menü tuşuna basın cihaz bilgisini o***leyin karşınıza çıkan tabloda sitem bilgisi ile ilgili yazılar görüyorsanız emunuz kapalıdır açmak için menü+cihabilgisi kırmızı tuşa basın karşınıza çıkan şifre menüsüne 1234 yazın sistem bilgisindeki yazılar kaybolur emunuz açık demektir....
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kumandadan menü tuşuna basın cihaz bilgisini o***leyin karşınıza çıkan tabloda sitem bilgisi ile ilgili yazılar görüyorsanız emunuz kapalıdır açmak için menü+cihabilgisi kırmızı tuşa basın karşınıza çıkan şifre menüsüne 1234 yazın sistem bilgisindeki yazılar kaybolur emunuz açık demektir....
    :45::45: eyvallah!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aatamann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45::45: eyvallah!!
    sorunu hallettin galiba....
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kardesım hallettim!! discovery channell d-smart paketindemi yer alıyor!! izleyebilmem icin d-smart almam sartmı??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oto frekansı giriyormusunuz 11962 v 3333 bunu girip sebeke aramayı on yapmanız lazım
    slm oto frankas deyişmiştir yeni oto frankas turksat 11844/2222/vertika /di***/V

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri