REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Milo-image-dm800-10.04.2009

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Milo-image-dm800-10.04.2009

milo-image-dm800-10.04.2009

New in this release

Enigma 2 updates: Fix for audio selection and timer conflicts
    Lots of crash fixes in the NetCaster plugin
    DVD player should be able to play commercial DVDs now
    Features:
    Standard Dutch favourites list instead of German
    Rearranged settings menu
    Upgraded tuxtxt which enables teletext cache
    Plugin download screen gets server list no more than once per hour
    Symlinks in /var to satisfy some softcams
    Driver updates for DM8000
    Experimental switch to enable a "home page" service
    MovieList enhancements: Auto-tagging, playback state icons (beta), directory selection
    Picons can be downloaded from feed to CF, USB or HDD
    NETcaster plugin fixes by Bushwhacker
    Dutch translations
    Downloadable skins
    Mount manager
    DVD player
    Mediaplayer
    Auto-recovers CCCam.cfg, .ssh dir and dropbear_rsa_*** from /hdd/backup
    Enigma2 (and other components) from 2009-04-09
    CCcam 2.1.0
    Freesat EPG
    Mediahighway EPG
    EPG import patch
    NZBGet in feed (commandline, use "ipkg install nzbget")
    ctorrent in feed (commandline)
    djmount in feed (commandline)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumanda foksıonları bu ımajda farklı calısmakta nabılosat enıgma 2 nınkıgıbı degıl nabıloda eklentılerden ındırıp ayarlanıyordu fakat bu mılo 800 dm yazılımında boyle bır eklentı yok nasıl yaparımda kumanda ayarlarını nabılo sat enıgma 2gıbı yaparım cunku bu kumanda foksıyannuna alıskın oldugum ıcın obur turlu kullanımı bayagı zorgelıyor kanuya bılgısı olan arkadaslarımdan yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kumanda foksıonları bu ımajda farklı calısmakta nabılosat enıgma 2 nınkıgıbı degıl nabıloda eklentılerden ındırıp ayarlanıyordu fakat bu mılo 800 dm yazılımında boyle bır eklentı yok nasıl yaparımda kumanda ayarlarını nabılo sat enıgma 2gıbı yaparım cunku bu kumanda foksıyannuna alıskın oldugum ıcın obur turlu kullanımı bayagı zorgelıyor kanuya bılgısı olan arkadaslarımdan yardım
    yardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardım
    milo imaj ve nabilo imaj arasunda kumanda farkı yok sen nasıl ayar yapmak istiyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    milo imaj ve nabilo imaj arasunda kumanda farkı yok sen nasıl ayar yapmak istiyorsun
    nabılosat ve mılo ımagelerın kumanda kullanımında fark var (ornek) verecek olursak nabılo yazılımını kullanırken eklentıler bılumunden( paulı neutrıno ***map) eklentısını ındırıyorsun ve eklentı ıcınden ayar yapıp kullana bılıyorsun (mılo) ımagede boyle bır eklentı yok ıkısının ımage arasındakı kumanda farkı (mabılosat) ta ok tusuna basınca kanal lıstesı cıkıyor ( mılo ) ımagede kanal lıstesı kumandanın asagı ve yukarı tusları ıle cıkıyor kısacası bu ıkı ımage arasında kumanda kullanımında baya fark var ben bunu sormustum nasıl yaparımda kumanda ayarlarını( mılo) ımage de( nabılosat) kumanda ayarı gıbı kullanabılırım __bu konuda yardım ıstemıstım ve ılgınede tsk
    Konu asderfor tarafından (22-10-2009 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nabılosat ve mılo ımagelerın kumanda kullanımında fark var (ornek) verecek olursak nabılo yazılımını kullanırken eklentıler bılumunden( paulı neutrıno ***map) eklentısını ındırıyorsun ve eklentı ıcınden ayar yapıp kullana bılıyorsun (mılo) ımagede boyle bır eklentı yok ıkısının ımage arasındakı kumanda farkı (mabılosat) ta ok tusuna basınca kanal lıstesı cıkıyor ( mılo ) ımagede kanal lıstesı kumandanın asagı ve yukarı tusları ıle cıkıyor kısacası bu ıkı ımage arasında kumanda kullanımında baya fark var ben bunu sormustum nasıl yaparımda kumanda ayarlarını( mılo) ımage de( nabılosat) kumanda ayarı gıbı kullanabılırım __bu konuda yardım ıstemıstım ve ılgınede tsk

bu nu FlashFXP ile tmp klasödüne gönder
    telnet ile ipkg install /tmp/*.ipk
    bu komutu girerek yükle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu nu FlashFXP ile tmp klasödüne gönder
    telnet ile ipkg install /tmp/*.ipk
    bu komutu girerek yükle
    +
    ılgıne sonsuz tskkurler:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri