Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: yumatu HITECH X2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herhangi bir kanal üzerinde 9339 u tuşlamanız yeterli
    arkadşlar ben 9339 herhangi bir kanal üzerinde yaptım ancak yinede açmadı.benim cihaz hıtech X-1 yazılım laoderi 1.9.5 ile fta yazılımı alıyor 13-7-26 derecedeki yayınları alıyor yerli yayın açmıyor ve 33 dereceden yayın alan kanalları izliyorum.oda 13 derecede nova ve xxx kanalları freler hariç 26 derece şifreli olan kanalların çoğonu açıyor 7 derecede hemen hemen şifreli kanalların hepsini açıyor.ancak 5 derece emu ile açılan kanalları açamıyor birde bu cihaza sofcam atılabiliyormu.internette çok araştırdım bu cihaza ait her hangi bir sitede bulamadım.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tavşantepeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadşlar ben 9339 herhangi bir kanal üzerinde yaptım ancak yinede açmadı.benim cihaz hıtech X-1 yazılım laoderi 1.9.5 ile fta yazılımı alıyor 13-7-26 derecedeki yayınları alıyor yerli yayın açmıyor ve 33 dereceden yayın alan kanalları izliyorum.oda 13 derecede nova ve xxx kanalları freler hariç 26 derece şifreli olan kanalların çoğonu açıyor 7 derecede hemen hemen şifreli kanalların hepsini açıyor.ancak 5 derece emu ile açılan kanalları açamıyor birde bu cihaza sofcam atılabiliyormu.internette çok araştırdım bu cihaza ait her hangi bir sitede bulamadım.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    öncelikle yerli platformlar hakkında yazı yazmak forumumuzda yasaktır.

KURAL 2-Forumumuz yasal lisanslı bir forumdur.Forum içinde her türlü illegal k eyler,mesajlar yasaktır.Özellikle digiturk ve dsmart platfomlarının çözümü gibi.Ayrıca her türlü canlı yayın yapan maç linkleri yasaktır.

diğer sorunuza gelince cihazınız açılırken Q plus olarakmı açılıyor, eğer ona göre açılıyorsa aşğıdaki linkteki softcamı yükleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle yerli platformlar hakkında yazı yazmak forumumuzda yasaktır.

KURAL 2-Forumumuz yasal lisanslı bir forumdur.Forum içinde her türlü illegal k eyler,mesajlar yasaktır.Özellikle digiturk ve dsmart platfomlarının çözümü gibi.Ayrıca her türlü canlı yayın yapan maç linkleri yasaktır.

diğer sorunuza gelince cihazınız açılırken Q plus olarakmı açılıyor, eğer ona göre açılıyorsa aşğıdaki linkteki softcamı yükleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşım ben yerli yayın izliyorum demedim zaten böyle bir seyin olması için yasal kartlarını almam gerekir ben sorduğum soruların cevabını alamadım forum kurallarına aykırı bir şey yazmadım çünki her hangi bir link ve *** adıda vermedim. siz bu kanıya nasıl vardınız.zaten forumuza güvenmesem ne üye olurdum nede sizin gibi ustalardan bilgi isterdim.sizin gibi teknik bilgisi yüksek olan arkadaşlar yardım istiyoruz hepsi bu çünki bu konularda ben amatör biriyim bilgim yok.zaten cihazımda bozuldu .bu konularda bu cihazla ilgili soru soramam.eski next chaza devam

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri