Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yumatu HITECH X2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yumatu HITECH X2

Arkadaşlar yukarıda adı geçen cihazım thor uydusunu çözmemektedir.
    ve aljezira spor +4 kanalı şu saat itibarıyle açılmamaktadır?
    konu ile ilgisi bulunan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
    teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yukarıda adı geçen cihazım thor uydusunu çözmemektedir.
    ve aljezira spor +4 kanalı şu saat itibarıyle açılmamaktadır?
    konu ile ilgisi bulunan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
    teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.

arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
    ben kendi imkanlarımla olayı çözdüm belki sizlerede yardımcı olabilirim diye forumda paylaşmaya karar verdim.
    sorunum kablodaymış.
    receiverdan motora kadar çıkan kabloyu değiştirdim şu an hem thor uydusu hemde nilsat uydusu sorunsuz şekilde açıyor .
    teşekkür ederim.
    Konu kucer06 tarafından (18-04-2009 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
    ben kendi imkanlarımla olayı çözdüm belki sizlerede yardımcı olabilirim diye forumda paylaşmaya karar verdim.
    sorunum kablodaymış.
    receiverdan motora kadar çıkan kabloyu değiştirdim şu an hem thor uydusu hemde nilsat uydusu sorunsuz şekilde açıyor .
    teşekkür ederim.
    arkadaşım bu cihazı benzeri bende var ancak yazılımların bulundu siteyi bulamıyorum.bende emu ile açılabilen kanallarda açılmıyor hitech x-1 cihazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tavşantepeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu cihazı benzeri bende var ancak yazılımların bulundu siteyi bulamıyorum.bende emu ile açılabilen kanallarda açılmıyor hitech x-1 cihazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
    arkadaşım bende hıtech x-2 var sendeki cihazın özelliklerinden birazcık bahsedersen yardımcı olabilirım.örneğin cihaz açılırken ne yazıyor yazılım versiyonu 1.2.63 mü,model ıd 3329c veya başka bir şeymi yazıyor bunlardan kısaca bahsedersen iyi olur.ayrıca bendeki cihaz uydudan kart paylaşımlıdır seninkide aynımı.iyi akşamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bende hıtech x-2 var sendeki cihazın özelliklerinden birazcık bahsedersen yardımcı olabilirım.örneğin cihaz açılırken ne yazıyor yazılım versiyonu 1.2.63 mü,model ıd 3329c veya başka bir şeymi yazıyor bunlardan kısaca bahsedersen iyi olur.ayrıca bendeki cihaz uydudan kart paylaşımlıdır seninkide aynımı.iyi akşamlar.
    uyduyu açtığımda her hangi bir versiyon yazmıyor.direk açıyor benim cihazda uydu paylaşımlı motorlu çanak kullandığım için 25-13-7 derecedeki yayınları açıyor sabit antenim 33 derecede - yumatu x serilerinin yazılımları fta mı bu cihazlara sof cam atılıyormu ***leri manuel olarak girilebiliyormu yazılım sitesi varmıdır. iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim biz bu cihazla 53 veya 21 dereceden paylaşım alıyoruz senin dediğin uydular bizde de paylaşımdadır.bu cihaz yumatu Iq plas olarak açılıyor ve yumatu Iq plas ın *** ve yazılımlarını kullanıyorum.emu açma 9339 olarak açılır ve thor uydusunu ***lerle izliyorum çok güzel bir paket digi tv ***leri forumda mevcut istersen yararlanabilirsin.kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu nasıl açılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu nasıl açılıyor hangi alan üzerine geldiğim 9339 yazacağım teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tavşantepeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emu nasıl açılıyor
    arkadaşım emuyu açmak için normal yayın varken 9339 olarak tuşluyorsun emu açılıyor tabiki hıtech-x2 için söylüyorum.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu nasıl açılıyor hangi alan üzerine geldiğim 9339 yazacağım teşekkürler
    herhangi bir kanal üzerinde 9339 u tuşlamanız yeterli
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri