Arkadaşlar yukarıda adı geçen cihazım thor uydusunu çözmemektedir.
ve aljezira spor +4 kanalı şu saat itibarıyle açılmamaktadır?
konu ile ilgisi bulunan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
Arkadaşlar yukarıda adı geçen cihazım thor uydusunu çözmemektedir.
ve aljezira spor +4 kanalı şu saat itibarıyle açılmamaktadır?
konu ile ilgisi bulunan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.
teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
ben kendi imkanlarımla olayı çözdüm belki sizlerede yardımcı olabilirim diye forumda paylaşmaya karar verdim.
sorunum kablodaymış.
receiverdan motora kadar çıkan kabloyu değiştirdim şu an hem thor uydusu hemde nilsat uydusu sorunsuz şekilde açıyor .
teşekkür ederim.
Konu kucer06 tarafından (18-04-2009 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım bende hıtech x-2 var sendeki cihazın özelliklerinden birazcık bahsedersen yardımcı olabilirım.örneğin cihaz açılırken ne yazıyor yazılım versiyonu 1.2.63 mü,model ıd 3329c veya başka bir şeymi yazıyor bunlardan kısaca bahsedersen iyi olur.ayrıca bendeki cihaz uydudan kart paylaşımlıdır seninkide aynımı.iyi akşamlar.
uyduyu açtığımda her hangi bir versiyon yazmıyor.direk açıyor benim cihazda uydu paylaşımlı motorlu çanak kullandığım için 25-13-7 derecedeki yayınları açıyor sabit antenim 33 derecede - yumatu x serilerinin yazılımları fta mı bu cihazlara sof cam atılıyormu ***leri manuel olarak girilebiliyormu yazılım sitesi varmıdır. iyi geceler
kardeşim biz bu cihazla 53 veya 21 dereceden paylaşım alıyoruz senin dediğin uydular bizde de paylaşımdadır.bu cihaz yumatu Iq plas olarak açılıyor ve yumatu Iq plas ın *** ve yazılımlarını kullanıyorum.emu açma 9339 olarak açılır ve thor uydusunu ***lerle izliyorum çok güzel bir paket digi tv ***leri forumda mevcut istersen yararlanabilirsin.kolay gelsin.
emu nasıl açılıyor
emu nasıl açılıyor hangi alan üzerine geldiğim 9339 yazacağım teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri