Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
öncelikle yerli platformlar hakkında yazı yazmak forumumuzda yasaktır.

KURAL 2-Forumumuz yasal lisanslı bir forumdur.Forum içinde her türlü illegal k eyler,mesajlar yasaktır.Özellikle digiturk ve dsmart platfomlarının çözümü gibi.Ayrıca her türlü canlı yayın yapan maç linkleri yasaktır.

diğer sorunuza gelince cihazınız açılırken Q plus olarakmı açılıyor, eğer ona göre açılıyorsa aşğıdaki linkteki softcamı yükleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayın arkadaşım ben yerli yayın izliyorum demedim zaten böyle bir seyin olması için yasal kartlarını almam gerekir ben sorduğum soruların cevabını alamadım forum kurallarına aykırı bir şey yazmadım çünki her hangi bir link ve *** adıda vermedim. siz bu kanıya nasıl vardınız.zaten forumuza güvenmesem ne üye olurdum nede sizin gibi ustalardan bilgi isterdim.sizin gibi teknik bilgisi yüksek olan arkadaşlar yardım istiyoruz hepsi bu çünki bu konularda ben amatör biriyim bilgim yok.zaten cihazımda bozuldu .bu konularda bu cihazla ilgili soru soramam.eski next chaza devam