Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 11400 de thor adlı uydu ismi yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400 de thor adlı uydu ismi yok

arkadaşlar slm.bende 11400 cim gm uydu cihazı var ve thor izlemek istiyorum fakat thor adında bi uydu ismi yok.acaba bu thor uydusunun başka bi adı var mı?varsa tam olarak adı nedir şimdiden teşekkürler herkese iyi günler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm11400 cım thor uydusundaki digitv kanallarını kod girilse bile acmamaktadır malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı robçumesut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar slm.bende 11400 cim gm uydu cihazı var ve thor izlemek istiyorum fakat thor adında bi uydu ismi yok.acaba bu thor uydusunun başka bi adı var mı?varsa tam olarak adı nedir şimdiden teşekkürler herkese iyi günler

Arkadaşım bu serilerde seyredemessin yazılım gelecegini'de sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu alıcılara Nisan 2006 yılında verilen yazılımın açması gerekmez mi? O yazılımla Nagra 2 şifreleriyle açılan kanalları izliyordum. Hispasat kanalları ve Polsatları. Şimdi 11400 cim alım elimde olmadığı için bilemiyorum.
    Kardeş, alıcıyın uydu bölümüne gir. Orada yeni uydu sayfası açarak THOR 1W şeklinde yaz ismini. Sonra bu uydu bölümünde verdiğim ilk başlardaki bir iki frekansı gir. Çanağıyın arkasına geç. Hot Bird uydusuyla aynı konumda olsun. LNB yi 5.5'a ayarla. LNB ucunu az aşağıya eğ. Çok yavaş hareketlerle sağa doğru çevir. Bu frekanslarda sinyali yakalayınca çanağını sabitle. Sonlardaki bir, iki frekansı girerek ince ayar çek. Çanağı ayarladıktan sonra önce yukarıda sözünü ettiğim yazılımla, sonrada 22.12.2006 tarihli, yazılımla dene bakalım açılacak mı? Sonucu bizlerle paylaşırsan senin durumunda olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Kolay gelsin.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (18-04-2009 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu alıcılara Nisan 2006 yılında verilen yazılımın açması gerekmez mi? O yazılımla Nagra 2 şifreleriyle açılan kanalları izliyordum. Hispasat kanalları ve Polsatları. Şimdi 11400 cim alım elimde olmadığı için bilemiyorum.
    Kardeş, alıcıyın uydu bölümüne gir. Orada yeni uydu sayfası açarak THOR 1W şeklinde yaz ismini. Sonra bu uydu bölümünde verdiğim ilk başlardaki bir iki frekansı gir. Çanağıyın arkasına geç. Hot Bird uydusuyla aynı konumda olsun. LNB yi 5.5'a ayarla. LNB ucunu az aşağıya eğ. Çok yavaş hareketlerle sağa doğru çevir. Bu frekanslarda sinyali yakalayınca çanağını sabitle. Sonlardaki bir, iki frekansı girerek ince ayar çek. Çanağı ayarladıktan sonra önce yukarıda sözünü ettiğim yazılımla, sonrada 22.12.2006 tarihli, yazılımla den bakalım açılacak mı? Sonucu bizlerle paylaşırsan senin durumunda olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Kolay gelsin.
    Saygılar.
    Ustam arkadaşlara yanlış bilgi vermeyelim. Receiver ile thor yayınlarının sinyalini ayarlayıp kanalları listeye alabiliriz
    Ama şifreli olan yayınları izleyemeyiz.
    GoldMaster 11000, 20000, 30000 40400 CI ve 40400FTA bu modelerde DigiTv izlenmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baldemir dikkat edersen bende sordum. Açması gerekmez mi? İzlenebilir mi diye. Mantıken çözmesi gerekiyor ama çözmüyorsa o başka. Benim verdiğim bilgi çanak ayarlamasıyla ilgili idi. Her neyse GM hiç değilse bu uyduyu izletmek adına bir yazılım verse hiç fena olmaz hani. Ama yine de sanmıyorum vereceklerini.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (18-04-2009 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm
    o serisi thor uydusunu çözmez
    nedeni ise polsat paket nagra 1
    thor nağra ikiden yayın yapar
    yazılımı olmadan ***leri aktif olmaz
    yazılım gerekli sorunun cevabı budur
    arkadaşımız kendine yeni güncelleyen bir cihaz alaka zorunda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri