Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Nokýa n99 yada D2000+

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Nokýa n99 yada D2000+

deðerli dostlar sakýn bana nerden aldýn diye sormayýn iþte bir kere düþtük aldýk bu telefona yazýlým bulabilirmiyim yada bir destek bulabilirmiyim tv ve kamerasý var diye aldandýk birde uygun fiyata aldýk fakat tv si çalýþmýyor iþin açýðý yazýlýmýný güncellemek istiyorum bilgisi olan dostlar yardým ederlerse sevinirim. saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýlavuzlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    deðerli dostlar sakýn bana nerden aldýn diye sormayýn iþte bir kere düþtük aldýk bu telefona yazýlým bulabilirmiyim yada bir destek bulabilirmiyim tv ve kamerasý var diye aldandýk birde uygun fiyata aldýk fakat tv si çalýþmýyor iþin açýðý yazýlýmýný güncellemek istiyorum bilgisi olan dostlar yardým ederlerse sevinirim. saygýlar sunarým.
    arkadaþým bendede N100 var,gayet memnunum.tv çalýþmýyorsa 15 gün içerisinde geri iade yapman gerekir.alýþveriþ sitesinden þipariþ verdiysen eðer.onay vermeden geri iade yap bence.bu telefonlarla ilgili bir site var ama üyelik isteyen bir site,burada üyelik isteyen site vermek yasak.ben baktým ama program yüklemeyle ilgili biþey göremedim.açýkcasý pek destek yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri