REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sunny digi tv yazılımı yardım??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny digi tv yazılımı yardım??

arkadaşlar bende 2 adet sunny c serisi receiver var. yaklaşık 6-7 ay önce yüklediğim yazılımla digi tv auto olarak 10 saniyede güncelleyip çözüyor. öteki receiverima ise en son çıkan 16 nisan yazılımını yükledim fakat bu yazılım auto yapmıyor.şimdi ustalardan şunu istiyorum. acaba eskiye dönük hangi tarihli yazılım auto yapıyo??? o yazılımları yükleyelim... çünkü en son yazılım auto yapmadığı gibi hiçbir + yönü de yok. teşekk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım Güncel SoftCam-KKE+ yükleyeceksiniz Yada elle K€Yleri girerseniz izlersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım Güncel SoftCam-KKE+ yükleyeceksiniz Yada elle K€Yleri girerseniz izlersiniz
    usta onu anladımda. eski tarihli yazılımlardan bazısı auto yapıyor.şuanda benim c1.a5 hwli receiver üzerindeki yazılım auto yapıyor. hangi tarihli yazılım olduğunu bulamadım.yaklaşık 6-7 ay önce yükledim. co.a1 olan receivera da depodan memedim ustanın 2 gün evvelki çıkardığı yazılımı yükledim. bu auto yapmıyor. benim aradığım o auto yazılımlar.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta onu anladımda. eski tarihli yazılımlardan bazısı auto yapıyor.şuanda benim c1.a5 hwli receiver üzerindeki yazılım auto yapıyor. hangi tarihli yazılım olduğunu bulamadım.yaklaşık 6-7 ay önce yükledim. co.a1 olan receivera da depodan memedim ustanın 2 gün evvelki çıkardığı yazılımı yükledim. bu auto yapmıyor. benim aradığım o auto yazılımlar.........
    arkadasım soft *** at izlersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yeni yazılım geldi ama denemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım verdigin link aynı bu konun linki
    Konu Özgür Erge tarafından (19-04-2009 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu adresi vermek istedi herhalde

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri