Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: sunny digi tv yazýlýmý yardým??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sunny digi tv yazýlýmý yardým??

arkadaþlar bende 2 adet sunny c serisi receiver var. yaklaþýk 6-7 ay önce yüklediðim yazýlýmla digi tv auto olarak 10 saniyede güncelleyip çözüyor. öteki receiverima ise en son çýkan 16 nisan yazýlýmýný yükledim fakat bu yazýlým auto yapmýyor.þimdi ustalardan þunu istiyorum. acaba eskiye dönük hangi tarihli yazýlým auto yapýyo??? o yazýlýmlarý yükleyelim... çünkü en son yazýlým auto yapmadýðý gibi hiçbir + yönü de yok. teþekk..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým Güncel SoftCam-KKE+ yükleyeceksiniz Yada elle K€Yleri girerseniz izlersiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým Güncel SoftCam-KKE+ yükleyeceksiniz Yada elle K€Yleri girerseniz izlersiniz
    usta onu anladýmda. eski tarihli yazýlýmlardan bazýsý auto yapýyor.þuanda benim c1.a5 hwli receiver üzerindeki yazýlým auto yapýyor. hangi tarihli yazýlým olduðunu bulamadým.yaklaþýk 6-7 ay önce yükledim. co.a1 olan receivera da depodan memedim ustanýn 2 gün evvelki çýkardýðý yazýlýmý yükledim. bu auto yapmýyor. benim aradýðým o auto yazýlýmlar.........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tomas57 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta onu anladýmda. eski tarihli yazýlýmlardan bazýsý auto yapýyor.þuanda benim c1.a5 hwli receiver üzerindeki yazýlým auto yapýyor. hangi tarihli yazýlým olduðunu bulamadým.yaklaþýk 6-7 ay önce yükledim. co.a1 olan receivera da depodan memedim ustanýn 2 gün evvelki çýkardýðý yazýlýmý yükledim. bu auto yapmýyor. benim aradýðým o auto yazýlýmlar.........
    arkadasým soft *** at izlersin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yeni yazýlým geldi ama denemedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým verdigin link ayný bu konun linki
    Konu Özgür Erge tarafýndan (20-04-2009 Saat 00:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu adresi vermek istedi herhalde

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri