Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs'ta oynanacak final karşılaşmasıyla yeni sahibine kavuşacak UEFA Kupası, 23 Nisan'da İstanbul'a geliyor.
UEFA Başkanı Michel Platini'nin de katılacağı törende, geçen yıl bu kupayı kazanan Zenit takımı yetkilileri kupayı UEFA Başkanı'na teslim edecek. UEFA Başkanı ise kupayı final maçına kadar şehirde sergilenmek üzere İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş'a verecek. Kupa finale kadar olan sürede İstanbul'da belirlenen noktalarda halkın ziyaretine açılacak.
Esma Sultan Yalısı'nda saat 14.00'te başlayacak tören öncesi UEFA Kupası özel üretilmiş bir araç üzerinde şehirde dolaştırılacak. 2 saatlik bu turun ardından Dolmabahçe Sarayı önünde konvoya, Zenit kulübünden futbolcu ile yöneticiler de katılacak.
Töreni takip etmek isteyen basın mensuplarının akreditasyon için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine e-posta yollamaları gerekiyor. Basın mensuplarının tören sırasında sorun yaşamamaları için ses kablosu ve tripodlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
Kupa Teslim Töreni finalin yayıncı kuruluşu Show TV tarafından çekilecek ve üretilen sinyal yayınlamak isteyen kuruluşlarla paylaşılacak. steyen kuruluşlar için Show TV üzerinden canlı röportaj imkânı da sağlanabilecek. Show TV tarafında prodüksiyonun sorumlusu olan Alican Ayanlar'a Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.
Yer imleri