REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Arçelik 72 ekran arızası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arçelik 72 ekran arızası

Selamlar ustalar;

72 ekran arçelik marka düz kare ekran tv yi kapatmadan önce herşey normaldi tv normal düğmesinden kapattım. açtığımda tv nin ortasından itibaren gökkuşağı şeklinde renklerin bozulduğunu gördüm ( kırmızıyı mavi maviyi kırmızı gösteriyor) . Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı tv ler bunu yapar özellikle arcelik tvler. yarın duzelmezse servise götürmen lazım sen birşe yapamazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niye yapamayayım bende elektronik mezunuyum ve elektronik bakıcı olarak çalıştım sen yolunu göster ben hallederim. ptc diyorlar ama ben ptc yi hiç görmedim nasıl bi şey acaba şemadaki numarasını yazarsanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ccanak28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    niye yapamayayım bende elektronik mezunuyum ve elektronik bakıcı olarak çalıştım sen yolunu göster ben hallederim. ptc diyorlar ama ben ptc yi hiç görmedim nasıl bi şey acaba şemadaki numarasını yazarsanız sevinirim.
    mz73-18ohmM şema numarası bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw o bizdede oldu servis geldi o televizyonun altında direnç kablo olan bişey vardı onu çıkardılar altına çeşitli yerlere lehim attılar sonra geri taktılar düzeldi servis notunada ptc değişti diye geçtiler 2 dkklık işi var onun servis çağar 2 dk bile sürmez onun işi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri